Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
pasteis de nata pasteis de nutella

Het is Wereld Nutella Dag! Dit zijn de beste recepten met nutella

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

"I don't like Nutella" - Said no one ever. Tijd om deze heerlijke hazelnootpasta op Wereld Nutella Dag in het zonnetje te zetten. Met deze vijf recepten met Nutella vier jij deze feestdag net als wij in stijl.

Recepten met Nutella

Wist je dat je Nutella veel meer kan dan alleen op bammetje smeren? Tover je favoriete broodbeleg om tot de lekkerste baksels om de feestdag in stijl te vieren. Deze vijf heerlijke recepten met Nutella helpen je een handje!

Wil je de lekkerste recepten & tips ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

1. Nutellabagels

Ben je op woensdagmiddag vrij? Verruil je standaard bagel dan eens voor de zoete variant met onze favoriete hazelnootpasta. Ben je gelijk de hele middag zoet!

> naar het recept: Nutellabagels

nutellabagels

2. Nutellacake met Baileysroom

Eenvoudig te maken, maar oh zo lastig te weerstaan. Dat kan ook niet anders met Bailey’s en Nutella in één gerecht. Deze cake is zo onweerstaanbaar lekker dat het misschien wel onze favoriet is in dit lijstje met recepten met Nutella.

> naar het recept: Nutellacake met Baileysroom

recepten met nutella cake

3. Nutellaparfait

Zei iemand Nutella, bastognekoekjes en roomkaas? Ja, je bent allang overtuigd he? Dit is het lekkerste toetje ooit: Nutellaparfait. Zorg dat je na het diner een gaatje vrijhoudt voor een stuk (of twee).

> naar het recept: Nutellaparfait

nutellaparfait

4. Pastéis de Nutella

Klein, maar oh zo fijn. De Portugese pastéis krijgen door dit recept met Nutella een verrassende twist. Ga jij ze proberen of maak je toch liever de klassieke variant?

> naar het recept: pastéis de Nutella

pasteis de nata pasteis de nutella

5. Nutellakoekjes

Chocolate chip cookies zijn één van de grootste geneugten van het leven. Mix er een flinke dot Nutella doorheen en je leven is compleet. Koekje voor jou, koekje voor mij. Grapje natuurlijk, deze zijn te lekker om uit te delen…

> naar het recept: Nutellakoekjes

Nutellakoekjes

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!