
Recepten met paneer
Lees verder na de advertentie
Paneer is een jonge, verse Indiase kaas, die veel wordt gebruikt in curry’s. Ook wordt de kaas vaak gemarineerd en vervolgens gebakken of zelfs gefrituurd. Net als halloumi smelt deze kaas niet, waardoor hij zijn structuur behoudt en heel geschikt is voor bepaalde gerechten. En wist je dat paneer als een spons werkt en andere smaken goed opneemt? Probeer zelf maar door deze recepten met paneer thuis ook te koken!
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Ontvang tijdelijk tot 48% korting op een Foodies abonnement
Tosti’s met cheddar en paneer
Een tosti op z’n Indiaas, met paneer als kaas en mangochutney in plaats van ketchup. Bijzonder lekker!
> naar het recept: tosti’s met cheddar en paneer
Paneer-chutneypakora
Pakora is een gefrituurd hapje, dat van allerlei ingrediënten gemaakt kan zijn en door een beslag van kikkererwten wordt gehaald voor het de frituur in gaat. Vaak worden groenten gebruikt, maar paneer leent zich hier ook heel goed voor.
> naar het recept: paneer-chutneypakora
Pilav met paneer en kikkererwten
Pilav is een rijstgerecht, of soms van een ander soort graan, gekookt in bouillon en waaraan allerlei specerijen, groenten en andere ingrediënten aan worden toegevoegd. Zoals paneer en kikkererwten in dit recept.
> naar het recept: pilav met paneer en kikkererwten
Lees ook:
Wat is paneer en wat kun je ermee?
Snel én vega: 7x snelle vegetarische recepten
Dit zijn de lekkerste recepten met tofu
Onze tips

Waar kun je clotted cream voor gebruiken?

Vegan dessertrecepten: 10x heerlijke plantaardige toetjes

Dit zijn de beste kazen voor kaasfondue

16x toetjes in een glaasje

6x bakken met speculaaskruiden

Zelf stoofperen maken: ouderwets lekker recept

Gourmettips voor een gezellige avond

Wat eet je bij kaasfondue? Dit zijn de lekkerste dips

Anne Mebelder
Redacteur
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?






