Lees verder onder de advertentie
Recepten met paneer
Lees verder onder de advertentie
Paneer is een jonge, verse Indiase kaas, die veel wordt gebruikt in curry’s. Ook wordt de kaas vaak gemarineerd en vervolgens gebakken of zelfs gefrituurd. Net als halloumi smelt deze kaas niet, waardoor hij zijn structuur behoudt en heel geschikt is voor bepaalde gerechten. En wist je dat paneer als een spons werkt en andere smaken goed opneemt? Probeer zelf maar door deze recepten met paneer thuis ook te koken!
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Tip!
Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Tosti’s met cheddar en paneer
Een tosti op z’n Indiaas, met paneer als kaas en mangochutney in plaats van ketchup. Bijzonder lekker!
> naar het recept: tosti’s met cheddar en paneer
Paneer-chutneypakora
Pakora is een gefrituurd hapje, dat van allerlei ingrediënten gemaakt kan zijn en door een beslag van kikkererwten wordt gehaald voor het de frituur in gaat. Vaak worden groenten gebruikt, maar paneer leent zich hier ook heel goed voor.
> naar het recept: paneer-chutneypakora
Pilav met paneer en kikkererwten
Pilav is een rijstgerecht, of soms van een ander soort graan, gekookt in bouillon en waaraan allerlei specerijen, groenten en andere ingrediënten aan worden toegevoegd. Zoals paneer en kikkererwten in dit recept.
> naar het recept: pilav met paneer en kikkererwten
Lees ook:
Wat is paneer en wat kun je ermee?
Snel én vega: 7x snelle vegetarische recepten
Dit zijn de lekkerste recepten met tofu
Onze tips
It’s a wrap: 15x recepten met wraps
Pannenkoeken beleggen: dit zijn lekkere toppings voor thuis
12x maaltijdsoep recepten die je vanavond nog wilt maken
Van sushi tot saté: dit zijn de lekkerste Aziatische streetfood recepten
Smoothie maken: 7x de lekkerste recepten
12x risotto recepten om van te genieten
Flammkuchen: 7x heerlijke recepten
Wentelteefjes maken: 7x de lekkerste recepten
Anne Mebelder
Redacteur
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?
Lees verder onder de advertentie