Advertentie
Borrelen met pappadums en chutney
Snel op tafel en toch lang kunnen borrelen? Dat klinkt ideaal. En met deze drie recepten met pappadums kan dat gemakkelijk. In no-time heb je drie smaakvolle borrelhapjes op tafel staan. Zo hoef jij alleen nog maar de borrel in te schenken en je gasten te verwelkomen!
Recepten met pappadums
We hebben drie fijne recepten met pappadums voor je gemaakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van oude kaas met pittige aubergine chutney? Of een ‘paté’ van rivierkreeftjes? Eén ding staat vast, de borrel wordt gegarandeerd een succes met deze recepten.
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Gerookte kipfilet met mango chutney en koriander
Vergeet de toastjes of crackers en maak plaats voor deze heerlijke pappadums op de borrelplank! De mango chutney en koriander passen perfect bij de gerookte kipfilet en de crunch van de pappadums.
Naar het receptPappadums met oude kaas en aubergine chutney
Kaas doet het altijd goed op een borrelplank, en zeker oude kaas. De aubergine chutney is pittig van smaak, een goede match met de volle smaak van oude kaas.
Naar het recept‘Paté’ van rivierkreeftjes en curry
Misschien heb je rivierkreeftjes als weleens gebruikt in een salade, maar wat dacht je van deze paté? De milde curry is heerlijk zacht van smaak waardoor er een mooie balans ontstaat.
Naar het receptOnze tips
Slagroomtaart: 5x verrassende recepten voor een verjaardag
5x recepten voor tompouce
Oranje boven: 9x recepten voor Koningsdag
5x zoete lekkernijen met kwark
Zomerse salade bij de BBQ: recepten en tips
5x recepten voor Hollandse koekjes
5x bakken met rabarber
Koningsdag cocktails: deze drankjes wil je maken
Willem van Santen
Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.