Foodies 03/2024
Zuid-Amerika
Foodies Zuid-Amerika
Recepten met pappadums: ‘paté’ van rivierkreeftjes en curry

Bij de borrel: 3x recepten met pappadums

In samenwerking met Patak’s

Advertentie

Het lijkt bijna té gemakkelijk. In een handomdraai ben jij klaar voor een gezellige borrel in Indiase sferen met pappadums en chutney!

Borrelen met pappadums en chutney

Snel op tafel en toch lang kunnen borrelen? Dat klinkt ideaal. En met deze drie recepten met pappadums kan dat gemakkelijk. In no-time heb je drie smaakvolle borrelhapjes op tafel staan. Zo hoef jij alleen nog maar de borrel in te schenken en je gasten te verwelkomen!

Recepten met pappadums

We hebben drie fijne recepten met pappadums voor je gemaakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van oude kaas met pittige aubergine chutney? Of een ‘paté’ van rivierkreeftjes? Eén ding staat vast, de borrel wordt gegarandeerd een succes met deze recepten.

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Gerookte kipfilet met mango chutney en koriander

Vergeet de toastjes of crackers en maak plaats voor deze heerlijke pappadums op de borrelplank! De mango chutney en koriander passen perfect bij de gerookte kipfilet en de crunch van de pappadums.

Gerookte kipfilet met mango chutney en koriander

> naar het recept voor gerookte kipfilet met mango chutney en koriander

Pappadums met oude kaas en aubergine chutney

Kaas doet het altijd goed op een borrelplank, en zeker oude kaas. De aubergine chutney is pittig van smaak, een goede match met de volle smaak van oude kaas.

Pappadums met oude kaas en aubergine chutney

> naar het recept voor pappadums met oude kaas en aubergine chutney

‘Paté’ van rivierkreeftjes en curry

Misschien heb je rivierkreeftjes als weleens gebruikt in een salade, maar wat dacht je van deze paté? De milde curry is heerlijk zacht van smaak waardoor er een mooie balans ontstaat.

Recepten met pappadums: ‘paté’ van rivierkreeftjes en curry

> naar het recept voor ‘paté’ van rivierkreeftjes en curry

Onze tips

Profielfoto van

Willem van Santen

Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!