Homemade vegaburgers

Als we aan burgers denken, denken de meeste mensen aan grote hompen vlees. En al is zelf hamburgers maken een leuk project, je kan ook heel goed burgers zonder vlees maken. Wij maakten vier heerlijke vegaburgers die uitblinken in smaak én presentatie. Probeer ze maar eens uit en organiseer een heuse burgerparty!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Smokey black bean burger

Je kunt gemakkelijk vegaburgers maken van bijvoorbeeld verschillende bonen. Waaronder zwarte bonen, zoals in dit recept. De zoete aardappel en verse kruiden maken deze burger tot een succes!

> naar het recept: smokey black bean burger

smokey black bean burger

Bombayburger met mangochutney

Deze vegaburger heeft een heerlijke Indiase twist. Dat komt onder andere door de geurige specerijen die je toevoegt aan de vegaburger én de finishing touch met heerlijke mangochutney natuurlijk. Wil je wat extra pit? Voeg een extra pepertje toe aan de chutney, maar wees voorzichtig.

> naar het recept: bombayburger met mangochutney

bombayburger met mangochutney

Nog meer recepten voor vegaburgers:

Cajunburger met knoflooksaus

Knoflook in een burger, knoflook bij een burger, knoflook op een burger… We krijgen uiteraard nooit genoeg van knoflook! Jij ook niet? Maak dan maar eens deze kruidige cajunburger met knoflooksaus. Eet smakelijk!

> naar het recept: cajunburger met knoflooksaus

cajunburger met knoflooksaus

Regenboogburgers met gegrilde groenten en wortelketchup

Dat vegaburgers niet alleen lekker maar ook kleurrijk zijn bewijst dit smaakvolle recept. Ook zo benieuwd? Duik snel de keuken in en maak deze heerlijke regenboogburgers met gegrilde groenten en ketchup van wortelen.

> naar het recept: regenboogburgers met gegrilde groenten en wortelketchup

regenboogburger

Lees ook: