Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
vegaburgers: regenboogburger

4x de lekkerste homemade vegaburgers

In samenwerking met De Vegetariërsbond

Advertentie

Deze vegaburgers maak je helemaal zelf. Zo kun je eindeloos variëren en maak je ze precies zoals jij ze lekker vindt! Wat dacht je bijvoorbeeld van een cajunburger of een regenboogburger?

Als we aan burgers denken, denken de meeste mensen aan grote hompen vlees. En al is zelf hamburgers maken een leuk project, je kan ook heel goed burgers zonder vlees maken. Wij maakten vier heerlijke vegaburgers die uitblinken in smaak én presentatie. Probeer ze maar eens uit en organiseer een heuse burgerparty!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & kooktips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Homemade vegaburgers

smokey black bean burger

Smokey black bean burger

Je kunt gemakkelijk vegaburgers maken van bijvoorbeeld verschillende bonen. Waaronder zwarte bonen, zoals in dit recept. De zoete aardappel en verse kruiden maken deze burger tot een succes!

Naar het recept
bombayburger met mangochutney

Bombayburger met mangochutney

Deze vegaburger heeft een heerlijke Indiase twist. Dat komt onder andere door de geurige specerijen die je toevoegt aan de vegaburger én de finishing touch met heerlijke mangochutney natuurlijk. Wil je wat extra pit? Voeg een extra pepertje toe aan de chutney, maar wees voorzichtig.

Naar het recept
cajunburger met knoflooksaus

Cajunburger met knoflooksaus

Knoflook in een burger, knoflook bij een burger, knoflook op een burgerbroodje… We krijgen uiteraard nooit genoeg van knoflook! Jij ook niet? Maak dan maar eens deze kruidige cajunburger met knoflooksaus. Eet smakelijk!

Naar het recept
vegaburgers: regenboogburger

Regenboogburgers met gegrilde groenten en wortelketchup

Dat vegaburgers niet alleen lekker maar ook kleurrijk zijn bewijst dit smaakvolle recept. Ook zo benieuwd? Duik snel de keuken in en maak deze heerlijke regenboogburgers met gegrilde groenten en ketchup van wortelen.

Naar het recept

Onze tips

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!