Homemade vegaburgers

Als we aan burgers denken, denken de meeste mensen aan grote hompen vlees. Maar dat hoeft helemaal niet! Wij maakten vier heerlijke vegaburgers die uitblinken in smaak én presentatie. Probeer ze maar eens uit en organiseer een heuse vegetarische burgerparty!

Wil je iedere week de lekkerste (vegetarische) recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Smokey black bean burger

Je kunt heel gemakkelijk vegaburgers maken van bijvoorbeeld verschillende bonen. Waaronder zwarte bonen, zoals in dit recept. De zoete aardappel en diverse kruiden maken deze burger tot een succes!

smokey black bean burger

Bombayburger met mangochutney

Deze vegaburger heeft een heerlijke Indiase twist. Dat komt bijvoorbeeld door de geurige specerijen die je toevoegt aan de burger. En de finishing touch met heerlijke mangochutney natuurlijk. Wil je wat extra pit? Voeg een extra pepertje toe aan de chutney, maar wees voorzichtig.

bombayburger met mangochutney

Vegaburgers: Cajunburger met knoflooksaus

Knoflook in een burger, knoflook bij een burger, knoflook op een burger… We krijgen uiteraard nooit genoeg van knoflook! Jij ook niet? Maak dan maar eens deze kruidige cajunburger met knoflooksaus. Eet smakelijk!

cajunburger met knoflooksaus

Regenboogburgers met gegrilde groenten en wortelketchup

Dat vegaburgers niet alleen lekker, maar ook kleurrijk zijn bewijst dit geweldige recept. Ook zo benieuwd? Duik snel de keuken in en maak deze geweldige regenboogburgers met gegrilde groenten en ketchup van wortelen!

regenboogburger