Restaurantwaardig weekendmenu
Met deze recepten tover je je eigen huis om in een restaurant. Wat denk je van garnalentoast, lamsvlees met gegrilde courgette en amandeltaartjes? Nu alleen de ster nog. Deze gerechten zijn restaurantwaardig!
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Voorgerecht
Als voorgerecht maken we een garnalentoast. Dat klinkt simpel, maar de lange ingrediëntenlijst laat zien dat het net wat lastiger is dan ogenschijnlijk lijkt. Niet voor niets, want voor een restaurantwaardig voorgerecht moet je wel uitpakken. Dat doe je onder andere door het zelf maken van de chili-jam.
> naar het recept: garnalentoast
Hoofdgerecht
Als hoofdgerecht serveren we lamsvlees met gegrilde courgette. Door de lange gaartijd wordt het lamsvlees ontzettend mals. Neem hier dus de tijd voor. Die heb je, want het is weekend. Houd er alleen wel rekening mee dat je het vlees het beste een dag kan laten rusten. Maak het gerecht dus bij voorkeur dus al de dag van tevoren. Dan maak je indruk op je eters.
> naar het recept: lamsvlees met gegrilde courgette
Nagerecht
Geen fan van banaan? Deze amandeltaartjes zijn ook lekker met ander zomerfruit. Probeer ze bijvoorbeeld eens met abrikozen. Dat is niet alleen lekker maar ook leuk voor de afwisseling. Zo kun je dit restaurantwaardig gerecht keer op keer maken. De perfecte afsluiter van elk menu!
> naar het recept: amandeltaartjes