
De temperaturen stijgen door het dak heen en dat betekent dat het de perfecte tijd is om te genieten van héél veel waterijsjes. Natuurlijk hebben wij de lekkerste recepten om zelf waterijsjes te maken. Makkelijk én snel!
Lees verder na de advertentie
Zelf waterijsjes maken
Het is ontzettend heet buiten en daarom kun je het beste veel verkoeling opzoeken. Denk hierbij aan goed gehydrateerd te blijven, je niet te lang aan de zon blootstellen en vooral lichte, frisse maaltijden eten. Hoe je deze drie in één keer kunt afvinken? Door waterijsjes! En dan natuurlijk wel zelfgemaakt. Wist je dat dit ontzettend makkelijk is? Wij delen de lekkerste recepten om zelf waterijsjes te maken, zodat jij de warme zomerdagen wel doorkomt.
Wekelijks de lekkerste recepten in je mail?
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Recepten zelf waterijsjes maken
Onderstaande recepten hebben de minimale hoeveelheid ingrediënten en stappen. Het enige wat je hoeft te doen is te wachten totdat ze goed bevroren zijn en daarna kun je optimaal genieten van je zelfgemaakte waterijsjes!

Aardbei-dragonijsjes
Zomerse aardbeien gecombineerd met een verrassend kruidige twist van dragon, maken deze ijsjes fris, fruitig en onweerstaanbaar. Perfect om jezelf op een warme dag mee te trakteren!

Doogh-ijsjes
Doogh is een Perzisch drankje dat wordt gemaakt van yoghurt, munt en zout. Wij hebben ook nog wat honing toegevoegd voor wat zoets.

Tomaten-waterijsje
Dit recept is perfect voor wanneer je niet een hele grote zoetekauw bent, maar wel trek hebt in een verkoelend ijsje. Geloof ons maar wanneer we zeggen dat je deze ijsjes echt eens geprobeerd moet hebben!

Kiwi-gemberijsjes
Onze tips

IJs maken met ijsmachine? Dit zijn de lekkerste recepten

IJs maken zonder ijsmachine? Dit is hoe gemakkelijk het is

Zelf ijs maken? Dat doe je zo!

Italiaans ijs: zelf granita maken

Dit zijn de lekkerste gerechten met kip

Slaap je slecht van de hitte? Dit moet je vanavond eten (of juist niet)

Zomerse stoofpot: 7x verrassende recepten

Zomerse taarten: 5x lekkere recepten
Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje. Vooral als er eten is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Maar denkt hier ondertussen ook al na over wat er vanavond op tafel komt.