
Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten. Psst.. zo maak je nu je eigen slush puppy!
Lees verder na de advertentie
Wekelijks de lekkerste recepten in je mail?
Maak je eigen slush puppy
SharkNinja, bekend van de NinjaCreami – waarmee je je eigen ijs kunt maken – zet een nieuwe standaard voor ijskoude dranken met de introductie van de Ninja SLUSHi. Deze biedt nu de mogelijkheid om thuis slush puppy’s van professionele kwaliteit te maken. Van romige milkshakes tot kleurrijke mocktails en zelfs frozen margarita’s: met de Ninja SLUSHi creëer je in een handomdraai de meest verrassende ijskoude drankjes. Ook ideaal voor de kids, doordat ze hun eigen favoriete drankje kunnen omzetten in een slush puppy!

Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50

Let’s go for Taco Friday!
Taco’s op vrijdag! In veel landen al vaste prik, in Nederland heeft het kleurrijke gerecht nog aan terrein te winnen. Het vrijdagmenu bestaat hier vooralsnog uit grofweg twee P’s: patat en pizza. Dat kan beter en ook een stuk feestelijker, vindt Santa Maria. De expert van de Tex Mex keuken start daarom de vrolijke campagne: Friday Vibes? Let’s Taco! met als doel Taco Friday ook hier als vrijdagfavoriet op de kaart te zetten.
Haal dit heerlijke Mexicaanse drankje bij jou thuis
Partida brengt de rijke Mexicaanse traditie tot leven met een tequila van hoge kwaliteit en pure smaak. Tequila is allang meer dan alleen shots of Margarita’s, het is een ambachtelijke spirit met karakter. Partida Tequila combineert traditionele Mexicaanse vakmanschap met een moderne twist. Gemaakt van 100% blauwe agave uit Jalisco, Mexico, biedt het een uitzonderlijk zachte en rijke smaak, puur of als ingrediënt in een cocktail. Dankzij een zorgvuldig productieproces zonder toevoegingen, blijft de pure essentie van de agave behouden.


Beyond Meat introduceert Beyond Burger Jalapeño
Beyond Meat, groots bekend van de plantaardige producten, heeft de Beyond Burger Jalapeño in de schappen gelegd: een vleesachtige, plantaardige burger die supersappig is en een pittige kick heeft. Perfect voor liefhebbers van spicy eten, veganisten, carnivoren en iedereen daartussenin. Daarnaast is het een bron van eiwitten (16 g per 100 g) die volledig bestaat uit plantaardige ingrediënten zonder toevoeging van soja. Kortom, de Beyond Burger Jalapeño is de ‘heetste’ plantaardige burger van Beyond Meat tot nu toe.
Wekelijks de lekkerste recepten ontvangen?
Onze tips

Deze nieuwe ijssmaken van Magnum wil je zeker proeven!

Van cocktail tot limo: leer het in de workshop van The Good Spice & Foodies Magazine

GEWONNEN: 3x 2 kaarten voor Cinema Culinair

Dit zijn dé smaken van het moment

Waarom iedereen deze zomer Mexicaans kookt (en jij straks ook!)

McDonald’s-fans opgelet: deze saus is nu te koop in een fles!

Waarom je voor gemak in de supermarkt vaak te veel betaalt

Dit zijn de meest gezochte recepten van april
Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje. Vooral als er eten is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Maar denkt hier ondertussen ook al na over wat er vanavond op tafel komt.