
Vers van de pers: Tony Chocolonely’s Sintreep, plantaardige slagroom en meer!
Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles watĀ hip, hot & happeningĀ is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.
Lees verder na de advertentie
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & kooktips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Tony Chocolonely’s nieuwe Sintreep
De nieuwe Tony Chocolonely’s Sintreep bestaat uit melk, spijs en speculaas. Deze smaken doen je vast denken aan de bekende gevulde speculaaskoeken en past daarmee natuurlijk helemaal in de Sint sferen. Daarnaast introduceren ze ook een kleine reep in melk pepernoot-smaak. Perfect voor je in schoen of natuurlijk jezelf cadeau te doen.


Blue Band introduceert plantaardig alternatief voor slagroom
Het nieuwe, plantaardige alternatief voor slagroom van Blue Band is lactosevrij en is tot 2,5 keer sneller op te kloppen dan zuivelroom. De Blue Band Finesse spat minder en creƫert tot 40% meer volume wanneer opgeklopt. Daarnaast heeft het merk de plantaardige kookroom vernieuwd. Beide producten bevatten linzeneiwit, wat de smaak en beleving verbetert. Beide producten bieden een goed alternatief voor consumenten die lactose-intolerant zijn.
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50

De eerste beelden van Heel Holland Bakt seizoen 12
Zondag is het eindelijk zover: de start van het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt! De eerste aflevering van dit twaalfde seizoen staat in het teken van Janny. Ofwel, prachtige outfits, verfijnde Franse gebakjes en vooral mooie baksels. Paris Brest is de eerste opdracht voor de bakkers, tijdens de technische opdracht worden gevulde koeken gemaakt en ze sluiten af met een waar spektakelstuk; Janny’s jurk. De eerste aflevering is te zien om 20:25u op NPO1.

La Trappe, Tynt Meadow en Zundert presenteren āThree Rules of Authentic Trappistā
De drie trappistenbrouwerijen introduceren met trots hun nieuwe bier. In het diepste geheim werkten de drie abdijen samen aan het brouwproces waaruit een karaktervolle DubbelĀ is voortgekomen. Volmondig en perfect van smaak, met een bitterzoet karakter. Three Rules of Authentic TrappistĀ is een eerbetoon aan de drie authentieke regels van de Trappisten: productie, toezicht en opbrengsten. Een deel van de opbrengst gaat naar Trees for All.
Onze tips

Bestel nu Foodies Italiƫ mƩt gratis kaasgids

De comeback van cognac: waarom iedereen het nu mixt

Dit zijn de belangrijkste vegatrends voor 2025

Lavashak: deze populaire Perzische snack wil je proberen

Dit zijn de meest gezochte recepten van januari

Zo ontvang je het nieuwe boek van Jamie Oliver gratis!

Cottage cheese is weer populair en dit is waarom

Deze nieuwe chunky repen wil je proeven
Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje. Vooral als er eten is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Maar denkt hier ondertussen ook al na over wat er vanavond op tafel komt.