
Spaans borrelen
Hou je ook zo van borrelen met lekkere hapjes en kun je vaak niet wachten tot het vrijdagmiddag is? Maak dan de vrijmibo compleet door het eens over een andere boeg te gooien. Wij gaan Spaans borrelen met deze drie heerlijke recepten!
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Tortilla met doperwten
Ken je een typische Spaanse aardappeltortilla? Maak eens deze variant met doperwten, net even wat anders dan de klassieke variant. Snijd de tortilla vervolgens in kleine punten en serveer deze samen met andere hapjes op de borrelplank. Succes gegarandeerd!
> naar het recept: tortilla met doperwten
Tomaatjes met chorizokruim
Simpeler dan dit kan haast niet, zonder dat je inlevert op smaak. Het enige wat je nodig hebt zijn twee ingrediënten en een pan. Serveer de tomaatjes in een mooi schaaltje op de borrelplank om het geheel nog feestelijker te maken.
> naar het recept: tomaatjes met chorizokruim
Aioli met chorizo-olie
Oké, hou je vast voor de foodhack van de eeuw… In het vorige recept bak je de chorizo krokant. Gooi de overgebleven olie niet weg, maar bewaar deze. De zoute en gerookte smaak van de overgebleven olie past namelijk perfect bij diverse borrelhapjes. Wij maken er het liefst aioli mee, probeer maar eens uit met dit recept.
> naar het recept: aioli met chorizo-olie
Lees ook:
Borreltijd! Zo maak je een Spaanse tapasplank
Hotspots in Valencia: de beste restaurants, barretjes & tips
Dit is de enige échte paella
Kerst Tip

Op tijd besteld = voor kerst geleverd
Onze tips

Deze recepten zorgen voor een onvergetelijke start van je kerstdiner

Dit is hoe jij stressvrij je boodschappen doet tijdens de feestdagen (en budgetproof)

Vergeet de standaard toetjes: deze kerstdesserts maak je met matcha

Deze recepten met pistache zijn perfect voor de feestdagen!

Brood als ontbijt saai? Niet met deze verrassende combinaties

Borrelplank maken van A tot Z: recepten, tips en ideeën

Shared dining op z’n Aziatisch: snel, makkelijk en lekker

Recepten voor tiramisu: 14x de lekkerste variaties

Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.






