Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Spaans borrelen

Spaans borrelen: 3x recepten voor bij de borrel

In samenwerking met Bowls & Dishes
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Met deze Spaanse borrelhappen op tafel zit er altijd een 5 in de klok. Salud!

Spaans borrelen

Hou je ook zo van borrelen met lekkere hapjes en kun je vaak niet wachten tot het vrijdagmiddag is? Maak dan de vrijmibo compleet door het eens over een andere boeg te gooien. Wij gaan Spaans borrelen met deze drie heerlijke recepten!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Tortilla met doperwten

Ken je een typische Spaanse aardappeltortilla? Maak eens deze variant met doperwten, net even wat anders dan de klassieke variant. Snijd de tortilla vervolgens in kleine punten en serveer deze samen met andere hapjes op de borrelplank. Succes gegarandeerd!

> naar het recept: tortilla met doperwten

Tortilla met doperwten

Tomaatjes met chorizokruim

Simpeler dan dit kan haast niet, zonder dat je inlevert op smaak. Het enige wat je nodig hebt zijn twee ingrediënten en een pan. Serveer de tomaatjes in een mooi schaaltje op de borrelplank om het geheel nog feestelijker te maken.

> naar het recept: tomaatjes met chorizokruim

Tomaatjes met chorizokruim

Aioli met chorizo-olie

Oké, hou je vast voor de foodhack van de eeuw… In het vorige recept bak je de chorizo krokant. Gooi de overgebleven olie niet weg, maar bewaar deze. De zoute en gerookte smaak van de overgebleven olie past namelijk perfect bij diverse borrelhapjes. Wij maken er het liefst aioli mee, probeer maar eens uit met dit recept.

> naar het recept: aioli met chorizo-olie

Aioli met chorizo-olie

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!