
Spaans borrelen
Lees verder na de advertentie
Hou je ook zo van borrelen met lekkere hapjes en kun je vaak niet wachten tot het vrijdagmiddag is? Maak dan de vrijmibo compleet door het eens over een andere boeg te gooien. Wij gaan Spaans borrelen met deze drie heerlijke recepten!
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Tip!

Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?
Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Tortilla met doperwten
Ken je een typische Spaanse aardappeltortilla? Maak eens deze variant met doperwten, net even wat anders dan de klassieke variant. Snijd de tortilla vervolgens in kleine punten en serveer deze samen met andere hapjes op de borrelplank. Succes gegarandeerd!
> naar het recept: tortilla met doperwten
Tomaatjes met chorizokruim
Simpeler dan dit kan haast niet, zonder dat je inlevert op smaak. Het enige wat je nodig hebt zijn twee ingrediënten en een pan. Serveer de tomaatjes in een mooi schaaltje op de borrelplank om het geheel nog feestelijker te maken.
> naar het recept: tomaatjes met chorizokruim
Aioli met chorizo-olie
Oké, hou je vast voor de foodhack van de eeuw… In het vorige recept bak je de chorizo krokant. Gooi de overgebleven olie niet weg, maar bewaar deze. De zoute en gerookte smaak van de overgebleven olie past namelijk perfect bij diverse borrelhapjes. Wij maken er het liefst aioli mee, probeer maar eens uit met dit recept.
> naar het recept: aioli met chorizo-olie
Lees ook:
Borreltijd! Zo maak je een Spaanse tapasplank
Hotspots in Valencia: de beste restaurants, barretjes & tips
Dit is de enige échte paella
Onze tips

Vegan ontbijt: 7x de lekkerste recepten

13x recepten met eieren: van omelet tot quiche

Zo bak je de ultieme moelleux au chocolat

Marokkaanse gerechten: deze recepten wil je proberen

Vier Wereld Nutella Dag met de lekkerste recepten

Crêpes maken: 9x de lekkerste recepten

Turkse gerechten: de rijke smaken van Turks eten

Duits eten: deze Duitse gerechten wil je proberen
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.