
Koken met de tools van Plate-it
Lees verder na de advertentie
Zeker voor de feestdagen wil haast iedereen wel indruk maken op de gasten. Vind je het ook zo lastig om je gerechten mooi op te dienen? Met de tools van Plate-it is dit verleden tijd! Op een handige manier maak je de mooiste gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van tuiles in de vorm van een bloem, strakke strepen saus op het bord en perfecte quenelles?
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Tip!

Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?
Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Eetbare kunst op je bord
Plate-it biedt een assortiment aan hoogwaardige keukentools om je gerechten naar een hoger niveau te tillen. Creëer moeiteloos sterrenwaardig opgemaakte borden tijdens de feestdagen; laat je culinaire verbeelding de vrije loop en transformeer elke maaltijd tot een meesterwerk. Ontdek nu de eenvoud en precisie van de tools van Plate-it en breng je tafel komende feestdagen tot leven met kunstwerkjes van smaak en presentatie.
Recepten om indruk mee te maken
Zin gekregen om aan de slag te gaan? Dat snappen we helemaal! Om je te inspireren hebben we twee heerlijke recepten gemaakt met de tools van Plate-it.
1. Zalmtartaar met wasabimayo en gemarineerde sjalotjes
Zodra je dit recept opdient is het net alsof je in een sterrenrestaurant bent. De prachtige tuiles, de smaakvolle zalmtartaar en de gemarineerde sjalotjes doen je vergeten dat je gewoon aan de eettafel thuis zit.
> naar het recept: zalmtartaar met wasabimayo en gemarineerde sjalotjes
2. Savarin met beurre noisette, sinaasappel en rum
Misschien heb je al weleens gehoord van savarin, dit is een luchtige cake waar aardig wat alcohol in wordt verwerkt. In dit recept gebruiken we rum en sinaasappel, die goed combineren met het yoghurtijs en het rood fruit.
> naar het recept: savarin met beurre noisette, sinaasappel en rum
Lees ook:
Kerstmenu van Jamie Oliver
Chic met Jules Cooking: maak indruk deze kerst
Dit zijn de beste kerst kookboeken vol inspiratie
Onze tips

Dit zijn de beste kazen voor kaasfondue

16x toetjes in een glaasje

6x bakken met speculaaskruiden

Zelf stoofperen maken: ouderwets lekker recept

Gourmettips voor een gezellige avond

Wat eet je bij kaasfondue? Dit zijn de lekkerste dips

Zó bak je de brownie van je dromen

Dit zijn de lekkerste wijnen voor kerst

Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.






