Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Savarin met beurre noisette, sinaasappel en rum

Eetbare kunst met de tools van Plate-it

In samenwerking met Plate-it
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Deze gerechtjes zijn zó mooi dat je er uren naar kunt kijken. Met de keukentools van Plate-it maak jij je gerechten deze kerst extra chic en feestelijk.

Koken met de tools van Plate-it

Zeker voor de feestdagen wil haast iedereen wel indruk maken op de gasten. Vind je het ook zo lastig om je gerechten mooi op te dienen? Met de tools van Plate-it is dit verleden tijd! Op een handige manier maak je de mooiste gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van tuiles in de vorm van een bloem, strakke strepen saus op het bord en perfecte quenelles?

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Eetbare kunst op je bord

Plate-it biedt een assortiment aan hoogwaardige keukentools om je gerechten naar een hoger niveau te tillen. Creëer moeiteloos sterrenwaardig opgemaakte borden tijdens de feestdagen; laat je culinaire verbeelding de vrije loop en transformeer elke maaltijd tot een meesterwerk. Ontdek nu de eenvoud en precisie van de tools van Plate-it en breng je tafel komende feestdagen tot leven met kunstwerkjes van smaak en presentatie.

plate-it kerst

Recepten om indruk mee te maken

Zin gekregen om aan de slag te gaan? Dat snappen we helemaal! Om je te inspireren hebben we twee heerlijke recepten gemaakt met de tools van Plate-it.

1. Zalmtartaar met wasabimayo en gemarineerde sjalotjes

Zodra je dit recept opdient is het net alsof je in een sterrenrestaurant bent. De prachtige tuiles, de smaakvolle zalmtartaar en de gemarineerde sjalotjes doen je vergeten dat je gewoon aan de eettafel thuis zit.

> naar het recept: zalmtartaar met wasabimayo en gemarineerde sjalotjes

Zalmtartaar met wasabimayo en gemarineerde sjalotjes

2. Savarin met beurre noisette, sinaasappel en rum

Misschien heb je al weleens gehoord van savarin, dit is een luchtige cake waar aardig wat alcohol in wordt verwerkt. In dit recept gebruiken we rum en sinaasappel, die goed combineren met het yoghurtijs en het rood fruit.

> naar het recept: savarin met beurre noisette, sinaasappel en rum

Savarin met beurre noisette, sinaasappel en rum

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!