Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
alternatieven voor de klassieke rundercarpaccio: carpaccio met truffeldressing

4x alternatieven voor de klassieke rundercarpaccio

In samenwerking met Coop Supermarkten
Profielfoto van WillemWillem van Santen

Advertentie

Zeker tijdens de feestdagen vind je op menig tafel carpaccio als voorgerecht. Niets mis mee natuurlijk, het is niet voor niets elk jaar een succes! Wil je eens wat anders proberen? Bekijk dan deze alternatieven van Coop Supermarkten voor een klassieke rundercarpaccio.

Alternatieven voor de klassieke rundercarpaccio

Zo veel smaken als er zijn, zo veel alternatieven voor de klassieke rundercarpaccio zijn er ook mogelijk. Of je nu gaat voor zalm, bietjes of courgette; van deze recepten voor carpaccio zal je gegarandeerd smullen. Welke recept voor carpaccio maken ga jij proberen?

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Bietencarpaccio met mandarijn en ui

Probeer een keer wat anders en maak deze fantastische bietencarpaccio voor de feestdagen. Verras jouw gasten met een bijzondere combinatie van ingrediënten in dit heerlijke recept. Daarnaast ziet het er ook nog eens kleurrijk en feestelijk uit!

> naar het recept: bietencarpaccio met mandarijn en ui

bietencarpaccio

Zalmcarpaccio met dille

Dit is misschien wel een van onze favoriete alternatieven voor klassieke rundercarpaccio: een carpaccio van zalm met verse dille, citroen en ook ui. Frisse smaken die goed bij elkaar passen én het staat ook nog eens extra feestelijk op tafel. Ideaal voor tijdens kerst dus, al smaakt deze carpaccio het hele jaar door erg lekker.

> naar het recept: zalmcarpaccio met dille

zalmcarpaccio

Bekijk de gerookte zalm van Coop Supermarkten

Courgettecarpaccio

Wil je dit jaar liever een vegetarisch voorgerecht op tafel zetten, maar alsnog een feestelijk recept maken? Dat kan met deze heerlijke carpaccio van courgette. Smaakvol, feestelijk én ook nog eens vegetarisch. Zeker de pesto in combinatie met de zongedroogde tomaatjes maken dit recept tot een smaakvol succes.

> naar het recept: courgettecarpaccio

alternatieven voor de klassiek rundercarpaccio: courgettecarpaccio

Carpaccio met truffeldressing en een kaaskoekje

Een heerlijke carpaccio als voorgerecht is niet weg te denken bij het klassieke kerstdiner. Het is elke keer weer een feest om op te dienen en ook nog eens makkelijk om te maken. Om af te sluiten delen we dan ook dit recept voor een klassieke carpaccio met truffeldressing én een kaaskoekje, voor het geval je toch liever geen alternatief op tafel zet.

> naar het recept: carpaccio met truffeldressing en een kaaskoekje

carpaccio met truffeldressing

Bekijk de rundercarpaccio van Coop Supermarkten

Carpaccio van Coop Supermarkten

Tijd besparen rondom de feestdagen zodat je alle aandacht hebt voor je gasten? Dan kun je natuurlijk ook kant-en-klare carpaccio kopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van bieten carpaccio, courgette carpaccio of zalm carpaccio van Coop Supermarkten?

Fresh & Easy bieten carpaccio Coop Supermarktencourgette carpaccio

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Willem van Santen

Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!