Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
Pasta in ovenschaal met Mutti tomaten in blik

Deze lekkere recepten maak je met de allerbeste tomaten van Mutti

In samenwerking met Mutti

Nergens zijn tomaten zo lekker en zo zoet als in Italië. Bij het Italiaanse Mutti kiezen ze alleen de allerbeste tomaten, die dan bij jou op je bord komen. Wij delen dan ook met liefde deze heerlijke recepten met je.

Lees verder na de advertentie

De allerbeste tomaten van Mutti

Italiaanse tomaten zijn dé smaakmakers van de Mediterrane keuken. Door de overvloedige zon, de vruchtbare grond en echt vakmanschap krijgen ze hun intense, zoete en volle smaak. Of je nu een rijke pastasaus maakt, een zomerse bruschetta bereidt of een hartige stoofpot op tafel zet, met deze tomaten proef je meteen het verschil. Hun sappigheid en pure smaak tillen elk gerecht naar een hoger niveau. Van fluweelzachte passata tot stevige pomodori – met echte Italiaanse tomaten haal je de essentie van de Italiaanse keuken in huis. Zoals bijvoorbeeld in deze recepten met Mutti. Buon appetito!

Mutti

Al 120 jaar lang ontwikkeld Mutti met veel liefde de best mogelijke Italiaanse tomatenproducten voor in de keuken. En daarmee kun je eindeloos variëren, van Italiaanse klassiekers tot moderne stoofgerechten. Neem de Passata en het Dubbel Tomatenconcentraat, de ideale basis voor stoofschotels, of de Polpa, perfect als tomatensaus voor de lasagne. En de Pelati is heerlijk in een makkelijke pasta met bijvoorbeeld aubergine.

Recepten met Mutti

Beef ribs uit de oven met wortel, bleekselderij en kruiden erover.

Beef ribs uit de oven

Deze beef ribs uit de oven zijn het perfecte recept voor mals, smaakvol rundvlees. Het langzaam garen zorgt ervoor dat het vlees heerlijk uit elkaar valt en de smaken optimaal tot hun recht komen. Dit gerecht is altijd een succes!

Naar het recept
Zoete-aardappellasagne

Zoete-aardappellasagne

Deze zoete-aardappellasagne is een verrassende twist op het klassieke gerecht. Met dit recept maak je een gezonde, smaakvolle maaltijd. Ideaal voor een etentje met vrienden of familie!

Naar het recept
Rigatoni met aubergine, olijven, gepelde tomaten, pangrattato en Parmezaanse kaas.

Rigatoni met aubergine, olijven en pangrattato

Deze heerlijke rigatoni is een perfect voorbeeld van de Italiaanse keuken: simpel, maar vol van smaak. De zachte aubergine, zoute olijven en knapperige pangrattato vormen een heerlijke combinatie.

Naar het recept

Tip!

Onze tips

Profielfoto van

Julie van den Berg

Altijd in voor een feestje. Vooral als er eten is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Maar denkt hier ondertussen ook al na over wat er vanavond op tafel komt.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!