Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Borreltijd Les Genereux champagne

3x hapjes bij champagne

In samenwerking met Les Généreux

Advertentie

Zonder champagne geen glans aan je borrel. Wij vroegen kenners naar de perfecte snacks bij een glas bubbels. De antwoorden: zout én vet. Maak daarom deze zelfgemaakte chips, gefrituurde kip en garnalen op toast.

Champagne bij de borrel

Champagne is niet alleen feestelijk, maar ook een heel gastronomische wijn. Dat komt door de opwekkende frisheid, in combinatie met een mooie gerijpte smaak. Benieuwd naar de beste combinaties? Probeer onderstaande hapjes bij champagne eens.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

De beste champagne voor bij de borrel

Onze tip voor de perfecte bubbel? De chique Brut Réserve van Charles Heidsieck! Deze champagne is heerlijk fris, maar ook vol, romig en zacht en daardoor heel toegankelijk.

Koop ‘m lokaal of bestel ‘m via lesgenereux.nl/wijnhuizen/charles-heidsieck.

hapjes bij champagne

Recepten voor hapjes bij champagne:

Plan snel een borrel met vrienden, familie of collega’s, haal de juiste champagne in huis en ga aan de slag met deze fantastische hapjes voor bij champagne!

Zelfgemaakte chips met venkelzout en kaviaardip

Zelfgemaakte chips met venkelzout en kaviaardip

Een bakje chips maak je extra speciaal door de chips zelf te bakken én door het te serveren met een luxe kaviaardip en venkelzout. Om je vingers bij af te likken.

Naar het recept
japanse kip

Krokante Japanse kip met dragonmayonaise

Zout én vet? Dan is deze krokante kip precies wat je zoekt. De dragonmayonaise maakt hem helemaal af.

Naar het recept
Garnalentartaartjes op getoast briochebrood

Garnalentartaartjes op getoast briochebrood

Wil je voor iets chiquer gaan? Maak dan deze garnalentartaartjes. Op een sneetje getoaste brioche het ideale hapje voor bij een glas bubbels.

Naar het recept

Onze tips

Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!