
Wil je elke week heerlijke recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Lees verder na de advertentie
1. Pizza cacio e pepe
De pasta cacio e pepe ken je vast wel, maar deze keer maken we er geen pastasaus van. Proef deze heerlijke pizza en laat je overtuigen.

Deze regio is je nieuwe favoriet voor een culinaire stedentrip
Aan de kust en op een plek waar je alles vindt. Van prachtige bossen en meren tot aan een bruisend stadscentrum, gevuld met de beste restaurants.
> naar het recept: pizza cacio e pepe
2. Open lasagne met cantharellen en ricotta
Deze lasagne heeft geen geheimen voor je. Weer eens iets anders dan de klassieke variant!
> naar het recept: open lasagne met cantharellen en ricotta
3. Gevulde paddenstoelen met ricotta en basilicumolie
Of je ze nou serveert bij de borrel of ze als hoofdgerecht op tafel zet, deze gevulde paddenstoelen zijn waanzinnig lekker. Je kunt bijvoorbeeld portobello’s gebruiken om te vullen. Wil je meer weten over portobello’s? Lees dan onze ingrediëntenguide ‘Wat is portobello en wat kun je ermee?’
> naar het recept: gevulde paddenstoelen met ricotta en basilicumolie
4. Zachte aspergefrittata
Het aspergeseizoen benutten we volop. Deze frittata is en blijft dan ook een echte redactiefavoriet. Als je een van onze recepten met ricotta gaat maken, laat het dan deze zijn!
> naar het recept: zachte aspergefrittata
5. Spinaziegnocchi
Spinazie en ricotta: het is een gouden combinatie. Met dit gerecht waan je jezelf even in Italië.
> naar het recept: spinaziegnocchi
Lees ook: Wat is ricotta en wat kun je ermee?
Onze tips

Zó bak je de brownie van je dromen

Dit zijn de lekkerste wijnen voor kerst

Sunday roast: 7x braadstukken uit de oven

5x bakken met amandelspijs

Taarten met speculaas: 5x de lekkerste recepten

Wat eten we met Sinterklaas? 5x recepten voor pakjesavond

Sinterklaas toetje: dit zijn de lekkerste recepten

Sinterklaas snacks: 11x de lekkerste hapjes

Willem van Santen
Chef & fotograaf
Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.







