Advertentie
Overgebleven restjes curry
Curry is hét perfecte gerecht om je leftovers mee op te maken. Trek je de koelkast open en zie je nog vleeswaren of juist tempeh of tofu liggen? Verwerk ze in je curry! Nog wat groenten van gisterenavond over? Stop ze in je curry! Restje rijst over? Heerlijk bij de curry! Gekookte eieren? Juist ja, die serveer je bij je curry! Kortom: je leftovers tover je eenvoudig om in een heerlijk gerecht. Maar wat nou als je juist een schaaltje met restjes curry in je koelkast hebt staan? Dan maak je daar ons recept voor gruwelijk lekkere pasteitjes mee.
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Pasteitjes met kipcurry
Geef je restjes curry een tweede leven door ze om te toveren tot deze onweerstaanbare, knapperige pasteitjes. Of je nu butter chicken, saag paneer of vis curry over hebt, het kan allemaal. Het lekkerste zijn ze wanneer je ze serveert met de raita en extra chutney. Maar geloof ons; hierna wil je nooit meer anders! Maak voortaan dus vooral een beetje extra curry zodat je deze pasteitjes kan gaan maken.
>naar het recept: pasteitjes met kipcurry
Lees ook: Deze heerlijke curry recepten wil je vandaag nog maken
Onze tips
Koningsdag cocktails: deze drankjes wil je maken
11x recepten voor Koningsdag
5x het lekkerste asperge recept
The battle of the chefs: wie kan het beste asperges bereiden?
15x toetjes in een glaasje
9x recepten met aubergine die je meteen wil maken
7x de lekkerste recepten met groene asperges
Slagroomtaart: 5x verrassende recepten voor een verjaardag
Marieke Slettenhaar
Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met een gepocheerd ei gek genoeg favoriet.