Overgebleven restjes curry
Curry is hét perfecte gerecht om je leftovers mee op te maken. Trek je de koelkast open en zie je nog vleeswaren of juist tempeh of tofu liggen? Verwerk ze in je curry! Nog wat groenten van gisterenavond over? Stop ze in je curry! Restje rijst over? Heerlijk bij de curry! Gekookte eieren? Juist ja, die serveer je bij je curry! Kortom: je leftovers tover je eenvoudig om in een heerlijk gerecht. Maar wat nou als je juist een schaaltje met restjes curry in je koelkast hebt staan? Dan maak je daar ons recept voor gruwelijk lekkere pasteitjes mee.
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Pasteitjes met kipcurry
Geef je restjes curry een tweede leven door ze om te toveren tot deze onweerstaanbare, knapperige pasteitjes. Of je nu butter chicken, saag paneer of vis curry over hebt, het kan allemaal. Het lekkerste zijn ze wanneer je ze serveert met de raita en extra chutney. Maar geloof ons; hierna wil je nooit meer anders! Maak voortaan dus vooral een beetje extra curry zodat je deze pasteitjes kan gaan maken.
>naar het recept: pasteitjes met kipcurry