Recepten voor borrelbroodjes

Niets is lekkerder dan warm brood uit de oven. Meestal komen we niet verder dat het standaard afbakbroodje voor op de borrelplank. Om je te inspireren verzamelden we de lekkerste recepten voor borrelbroodjes voor je. Zo maak je zelf de allerlekkerste broodjes voor bij de borrel. Gegarandeerd succes!

1. Pesto-olijvenbrood

Toen we een foto van dit heerlijke borrelbrood deelde op social media, werden we overspoeld met enthousiaste reacties. Dat is niet zo gek, want deze beauty smaakt net zo lekker als hij eruit ziet. In 40 minuten staat dit geniale brood al op tafel.

pesto-olijvenbrood recepten voor borrelbroodjes

2. Brabants worstenbroodje

Niet alleen het maken van deze worstenbroodjes is super leuk, ook het opeten is zeker geen straf. Tip: maak je broodjes voor een borrel wat kleiner of snijd ze voor het serveren in meerdere stukken. Dat ziet er gelijk gezellig uit. Brabantse gezelligheid met dit recept voor borrelbroodjes.

brabants worstenbroodje

3. Kaas knoflookbroodjes

Dit recept voor borrelbroodjes is verslavend lekker. En hoe gezellig is het om tijdens een fijne middag of avond steeds een stukje af te breken? Of is het de kaas die ‘m zo onweerstaanbaar maakt? De tomatendip maakt dit heerlijke hapje in ieder geval helemaal af.

knoflookbrood

4. Knoflookcrostini met cantharellen en peterselie

We love crostini! Je kunt er eindeloos mee variëren, maar deze versie met cantharellen en peterselie behoort zeker tot onze favorieten. Probeer maar eens uit. Voor je het weet wil je nooit meer anders dan dit recept voor borrelbroodjes!

recepten voor borrelbroodjes

5. Kaas-uienbroodjes met tomaat

Kaas, ui en tomaat gecombineerd in één hapje, dat is hét recept voor een lekker borrelbrood. Hier word je gegarandeerd blij van. Wij in ieder geval wel, vergeet ons niet uit te nodigen voor je borrel!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.