
Yvonne is jarig!
Lees verder na de advertentie
Eerder vertelden we al dat volgens onderzoek de meeste mensen in september jarig zijn. Ook bij ons op de redactie is dat het geval, Yvonne is namelijk jarig! Vandaag blaast ze maar liefst 30 kaarsjes uit.
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Tip!

Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?
Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Wie jarig is…
Trakteert! En dat doet Yvonne vandaag met een heerlijk recept. Ze dook de keuken in en trakteerde ons op de redactie met geweldige brownies met MonChoutopping, karamel en noten. Klinkt goed hè?! Geloof ons, het smaakt nog veel beter dan dat het klinkt. Tegen beter weten in waren deze brownies dan ook in no-time op.
Zelf aan de bak
Ondanks dat Yvonne met liefde een rondje Nederland doet om iedereen te trakteren is dat helaas niet haalbaar. Om toch iedereen te laten genieten van haar zoete traktatie delen we het recept van de brownies met MonChoutopping, karamel en noten. Een makkelijk recept met een feestelijk resultaat. Zo geniet jij ook van deze smaakvolle traktatie! Daarnaast heb je ook nog eens een goede reden om de keuken in te duiken, Yvonne is jarig en zo vier je het een klein beetje met ons mee.
Brownies met MonChoutopping, karamel en noten
Deze zoete brownies zien er feestelijk en fancy uit, terwijl het een ontzettend simpel recept is. Maximaal resultaat van al je inspanningen dus. Duik snel de keuken in en tover deze heerlijke brownies met MonChoutopping op tafel.
> naar het recept: brownies met MonChoutopping, karamel en noten
MonChou als blijvertje in de koelkast
Je kent MonChou natuurlijk van de MonChoutaart, een oer-Hollandse traditie. Want hoe Frans de naam MonChou ook klinkt, MonChou is alleen in Nederland te koop. Gebruik behalve de stevige frisse MonChou Original ook de smeerbare MonChou Zacht & luchtig uit een kuipje. Houd ze standaard in je koelkast, want je kunt er alle kanten mee op. Van toetjes tot borrelhapjes en van cheesecake tot pastasaus.
Win een MonChoutaart van Foodies
Ben je ook zo fan van MonChou? Maak dan nu kans op een versgebakken MonChoutaart van chef Willem, thuisbezorgd door de redactie van Foodies! Bekijk snel de winactie en doe mee.
Lees ook:
WIN: Een MonChoutaart thuisbezorgd door de redactie van Foodies
Tips voor de perfecte cheesecake
Zo houd je je basilicumplantje wél lang in leven
Onze tips

Borreltijd: 5x de lekkerste hapjes met kaas

Wrap it up: heerlijke recepten voor wraps met gehakt

Halve avocado bewaren? Zo voorkom je dat hij bruin wordt

La dolce vita: 5x klassieke Italiaanse desserts

Minestronesoep: 7x de lekkerste recepten

Recepten van Ottolenghi: 7x onze favorieten

Valentijnsdag redden? Haal deze valentijnsproducten uit de supermarkt

Smaken van de liefde: maak indruk met dit valentijnsmenu
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.