Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.
Wil je ook iedere week de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Affligem lanceert een Limited Edtion lijn van abdijbier
Affligem brengt onder de naam ‘Affligem VI’ elk jaar een uniek speciaalbier uit. Zo brengen ze in deze traditie jaarlijks een nieuw ‘limited edition’ abdijbier uit, altijd voortkomend uit een bijzondere samenwerking. Dit jaar, en voor het eerst, is dat bier Affligem VI Belgisch Brut. Samen met Cidrerie Stassen is een sprankelend aperitiefbier gebrouwen, leuk om cadeau te doen en samen van te genieten. Heerlijk om te drinken bij olijven en serranoham!
Sumo Leidseplein maakt plaats voor Nomi
Na 9 jaar sluit all you can eat-sushirestaurant Sumo in Amsterdam haar deuren. Maar geen zorgen, het restaurant op het Kleine Gartmanplantsoen opent eind 2024 de deuren als tweede locatie van Nomi, waar alles draait om Koreaanse BBQ, sushi, cocktails en muziek. Zo serveren ze onder andere Koreaanse en Japanse gerechten voor een vaste prijs, die je kunt grillen op je eigen Koreaanse BBQ aan tafel. |
Tip!
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
MamasChai: ready-to-drink plantaardige masala chai
Chai is een zoet, maar kruidig drankje afkomstig uit India. En inmiddels een grote hit in ons land. Goed nieuws! MamasChai heeft nu een ready-to-drink masala chai gebrouwen. Gemaakt van zwarte thee, amandelmelk en een klassieke Indiase specerijenmix. Plantaardig, goed voor je, lekker en niet te zoet. Zo maak je binnen no time je eigen chai drankje!
Echt HEMA: nieuwe wijnen in het assortiment
Voor iedereen die houdt van een goed glas wijn, maar geen echte sommelier is, hebben we goed nieuws! Vanaf half oktober breidt HEMA haar assortiment uit met een reeks nieuwe wijnen. Deze toegankelijke wijnen zijn perfect voor elke gelegenheid, van een gezellig diner met vrienden tot een feestelijke borrel.
Onze tips
Let op: dit is hoelang je verse sushi kan bewaren
7x Japanse recepten om dit weekend te proberen
Dumplings, curry’s en meer: maak het met de nieuwe Foodies!
Starbucks introduceert deze nieuwe smaak
Nét geopend: een nieuwe blikviswinkel in Nederland
Zelfgebakken brood binnen 10 minuten: redden wij dat?
Vers van de pers: McDonald’s brengt populaire burger terug
Haverrijst getest: hype of heerlijk?
Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje. Vooral als er eten is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Maar denkt hier ondertussen ook al na over wat er vanavond op tafel komt.