
Cakerollen voor kerst
Lees verder na de advertentie
Ze worden steeds populairder: cakerollen voor kerst. Waarschijnlijk komt dat niet alleen omdat ze er feestelijk uitzien, ze zijn ook nog eens verrassend makkelijk te maken. Dat bewijzen deze drie heerlijke recepten wel! Welke ga jij als eerste maken?
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Deze regio is je nieuwe favoriet voor een culinaire stedentrip
Aan de kust en op een plek waar je alles vindt. Van prachtige bossen en meren tot aan een bruisend stadscentrum, gevuld met de beste restaurants.
Chocoladebiscuitrol met kokos en passievrucht
De smaken van chocolade en kokos gaan perfect samen met bijvoorbeeld passievrucht. Probeer maar eens in dit heerlijke recept. Wil je ‘m nog lekkerder maken? Voeg dan ook een klein scheutje kokoslikeur toe…
> naar het recept: chocoladebiscuitrol met kokos en passievrucht
Perfecte chocolade-meringuerol
Dit recept staat niet voor niets in Het Grote Kerstnummer van dit jaar, want wat ons betreft is dit een van onze favoriete cakerollen voor kerst. Een knapperige meringue met een vulling van slagroom en chocolade, dat klinkt toch ook hemels? Dit is hoe je dit feestelijke dessert perfectioneert!
> naar het recept: chocolade-meringuerol
Nog meer cakerollen voor kerst:
Chocoladebiscuitrol met kastanje-kersenvulling
Heb je de smaak van het rollen te pakken? Ga dan eens aan de slag met deze heerlijke chocoladebiscuitrol met een vulling van kastanjes en kersen. Heerlijke winterse smaken die goed passen bij kerst.
> naar het recept: chocoladebiscuitrol met kastanje-kersenvulling
Lees ook:
Onze tips

Dit zijn de lekkerste wijnen voor kerst

Sunday roast: 7x braadstukken uit de oven

5x bakken met amandelspijs

Taarten met speculaas: 5x de lekkerste recepten

Wat eten we met Sinterklaas? 5x recepten voor pakjesavond

Sinterklaas toetje: dit zijn de lekkerste recepten

Sinterklaas snacks: 11x de lekkerste hapjes

Van romig tot pittig: heerlijke recepten voor zoete aardappelsoep

Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.






