Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cakerollen voor kerst: meringuerol

3x cakerollen voor kerst

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Ben je nog op zoek naar het ideale dessert voor kerst? Probeer dan eens een van deze onweerstaanbare cakerollen. Of je ze nu als toetje serveert of maakt voor bij de koffie; ze zijn gegarandeerd in no-time op!

Cakerollen voor kerst

Ze worden steeds populairder: cakerollen voor kerst. Waarschijnlijk komt dat niet alleen omdat ze er feestelijk uitzien, ze zijn ook nog eens verrassend makkelijk te maken. Dat bewijzen deze drie heerlijke recepten wel! Welke ga jij als eerste maken?

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Chocoladebiscuitrol met kokos en passievrucht

De smaken van chocolade en kokos gaan perfect samen met bijvoorbeeld passievrucht. Probeer maar eens in dit heerlijke recept. Wil je ‘m nog lekkerder maken? Voeg dan ook een klein scheutje kokoslikeur toe…

> naar het recept: chocoladebiscuitrol met kokos en passievrucht

Cakerollen voor kerst: chocoladebiscuitrol met kokos en passievrucht

Perfecte chocolade-meringuerol

Dit recept staat niet voor niets in Het Grote Kerstnummer van dit jaar, want wat ons betreft is dit een van onze favoriete cakerollen voor kerst. Een knapperige meringue met een vulling van slagroom en chocolade, dat klinkt toch ook hemels? Dit is hoe je dit feestelijke dessert perfectioneert!

> naar het recept: chocolade-meringuerol

Cakerollen voor kerst: meringuerol

Nog meer cakerollen voor kerst:

Chocoladebiscuitrol met kastanje-kersenvulling

Heb je de smaak van het rollen te pakken? Ga dan eens aan de slag met deze heerlijke chocoladebiscuitrol met een vulling van kastanjes en kersen. Heerlijke winterse smaken die goed passen bij kerst.

> naar het recept: chocoladebiscuitrol met kastanje-kersenvulling

Chocoladebiscuitrol met kastanje-kersenvulling

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!