
Zomerse VrijMiBo
Lees verder na de advertentie
Ook op je borrelplank is het verse oogst wat de klok slaat. Van sappige tomaten tot superrijpe perziken, met deze zonnige hapjes maak je er een heerlijke zomerse vrijmibo van! Serveer met wat knapperig brood en ook ijskoude drankjes. Zo ben je helemaal klaar voor weekend!
Wil je ook elke week handige kooktips en leuke recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Tip!

Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?
Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Recepten voor een zomerse VrijMiBo
Met deze recepten zorg je voor een heerlijke namiddag in de zon. Ga voor superrijpe perziken, knalrode tomaatjes en frisse doperwten, vergeet natuurlijk ook niet iets lekkers om te drinken koud te leggen…
Perziken met parmaham en pecorino
Het zoete van de perzik combineert geweldig met zoute parmaham en pecorino. En het goede nieuws is: deze borrelhap heb je zo gemaakt.
> naar het recept: perziken met parmaham en pecorino
Gemarineerde tomaatjes met dragon en knapperige sesam
Rijpe kerstomaten zijn al lekker van zichzelf, maar je maakt ze nóg lekkerder door ze te marineren en te serveren met een knapperige dip. Probeer zelf maar!
> naar het recept: gemarineerde tomaatjes met dragon en knapperige sesam
Doperwtentapenade met feta, knoflook en munt
De doperwtjes in deze dip zijn niet alleen ontzettend lekker, ze zorgen ook voor een knalkleur op je borrelplank. Lekker op geroosterd brood of een toastje, dit is dan ook één van onze favoriete recepten voor bij de borrel.
> naar het recept: doperwtentapenade met feta, knoflook en munt
Lees ook:
De beste recepten voor borrelbrood
Italiaans borrelen: 3x recepten voor borrelhapjes
5x bakken met perziken
Onze tips

Waar kun je clotted cream voor gebruiken?

Vegan dessertrecepten: 10x heerlijke plantaardige toetjes

Dit zijn de beste kazen voor kaasfondue

16x toetjes in een glaasje

6x bakken met speculaaskruiden

Zelf stoofperen maken: ouderwets lekker recept

Gourmettips voor een gezellige avond

Wat eet je bij kaasfondue? Dit zijn de lekkerste dips

Anne Mebelder
Redacteur
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?






