
Meer dan 100 eenvoudige recepten met plantaardige ingrediënten, die ook nog eens supermakkelijk te maken zijn en boordevol smaak zitten. Beter kan bijna niet, toch? Wij vertellen je meer over het nieuwe kookboek Cooking Fast & Slow van Natalia Rudin.
Lees verder na de advertentie
Cooking Fast & Slow
Of je nu veel of weinig tijd hebt om te koken, in dit nieuwe kookboek van Natalia Rudin deelt ze de lekkerste recepten. Gerechten voor doordeweeks, snelle recepten binnen 15 minuten of 30 minuten, uitgebreide recepten voor een etentje in het weekend of iets speciaals met vrienden of familie, meal preppen voor ontbijt of lunch en heerlijke zoete recepten. En dat voornamelijk plantaardig! In Cooking Fast & Slow vind je genoeg recepten voor elke gelegenheid.
De recepten zijn super toegankelijk en bieden opties voor zowel veganisten als niet-veganisten. En wij mogen er alvast een paar met je delen; scroll dus maar snel verder!
Lees verder na de advertentie

Natalia Rudin
Natalia Rudin, ook wel wereldwijd bekend van haar populaire Instagramkanaal, is een chef, voedingscoach en content creator uit Londen. Ze deelt al langere tijd plantaardige recepten die makkelijk te maken en ook nog eens onwijs lekker zijn. Ze gebruikt hiervoor altijd eenvoudige ingrediënten, waar je zelf misschien nog niet zo vaak aan denkt. Zo maakt ze de meest lekkere, vaak plantaardige gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van smashed miso-boterbonen & crispy soja-champignons? Of chocolade-pecanblondies met chai? Klinkt hemels, als je het ons vraagt!
Lees verder na de advertentie
“Door mijn baan kom ik in allerlei situaties terecht: ik moet noodoplossingen bedenken, op heel korte termijn een heerlijke maaltijd maken, er zijn kieskeurige kinderen, ik moet voor ruim twintig mensen koken of rekening houden met zeer beperkende dieetwensen. Door al die ervaring heb ik een soort mentale receptenverzameling opgebouwd die ik inzet voor elke gelegenheid, en die ik met je wil delen.”
Recepten Cooking Fast & Slow
Lees verder na de advertentie
Natalia heeft lang gewerkt als privéchef en heeft een grote passie voor gezonde voeding. Nu vond ze dat het tijd werd om hier een prachtig kookboek over uit te brengen: Cooking Fast & Slow.
Wij zijn hier natuurlijk maar al te nieuwsgierig naar en wilden alvast een kleine sneak peek uit haar boek. En deze delen we maar al te graag met jou, zodat je alvast lekker aan de slag kunt gaan.

Flatbreads met shoarmaoesterzwammen
Vul je flatbreads eens met shoarmaoesterzwammen. Dat smaakt hartig, kruidig en verrassend lekker.

Koelkastkoek met juweeltjes
Deze koelkastkoek met juweeltjes is het ultieme makkelijke dessert. Je hebt geen oven nodig – alleen een beetje geduld terwijl hij opstijft. De kleurrijke vulling kun je helemaal aanpassen aan je eigen smaak: nootjes, koekjes, gedroogd fruit… alles mag.

Pestobonen met gebakken tomaatjes
Pesto is zo’n smaakmaker die met minimale moeite maximaal resultaat levert. Een lepeltje is genoeg om van een simpel gerecht iets onwijs lekkers te maken. Dit recept is snel, voedzaam en ideaal voor drukke doordeweekse dagen waarop je toch iets lekkers op tafel wil zetten.
Wil je meer leuke kookboeken-tips en iedere week de lekkerste recepten ontvangen?
Onze tips

Dit zijn de beste kerst kookboeken vol inspiratie

Tobias Camman bewijst: ook een foodsnob kan van fastfood houden

Fan van wild? Dan wil je dit nieuwe kookboek zeker hebben (inclusief recepten)

Dit is waarom iedereen Pien’s Dinner Club in huis wil hebben (inclusief recepten!)

Deze allesomvattende bijbel voor patisserie wil je hebben (inclusief recepten!)

Eindelijk: het nieuwe kookboek van de auteur van ‘Zout, vet, zuur, hitte’ is er!

De beste kookboeken van 2025 volgens de Foodies-redactie

Waarom de aardappel een comeback verdient volgens Jacques Hermus

Simpel én lekker? Dan wil je deze recepten maken

Dit is de reden dat iedereen massaal vlaaien aan het bakken is

Krokant, sappig en cheesy: dit zijn de burgers waar iedereen over praat

Eenvoudig uitsloven met het kookboek F*cking Lecqer (inclusief recepten!)

Eva Koper verklapt: dit is waarom zelfs een pistachecroissant gezond kan zijn

Kun je alles maken in de airfryer? Deze recepten bewijzen het

Het kookboek van Ottolenghi’s topchef is nú uit en iedereen is laaiend enthousiast

Zo ga je zelf aan de slag als de bakkers van bakkerij Fort Negen

Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje – vooral als er eten én wijn is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Houdt van het organiseren van etentjes voor familie en vrienden. Haat koriander.


