
Meer dan 100 eenvoudige recepten met plantaardige ingrediënten, die ook nog eens supermakkelijk te maken zijn en boordevol smaak zitten. Beter kan bijna niet, toch? Wij vertellen je meer over het nieuwe kookboek Cooking Fast & Slow van Natalia Rudin.
Lees verder na de advertentie
Cooking Fast & Slow
Of je nu veel of weinig tijd hebt om te koken, in dit nieuwe kookboek van Natalia Rudin deelt ze de lekkerste recepten. Gerechten voor doordeweeks, snelle recepten binnen 15 minuten of 30 minuten, uitgebreide recepten voor een etentje in het weekend of iets speciaals met vrienden of familie, meal preppen voor ontbijt of lunch en heerlijke zoete recepten. En dat voornamelijk plantaardig! In Cooking Fast & Slow vind je genoeg recepten voor elke gelegenheid.
De recepten zijn super toegankelijk en bieden opties voor zowel veganisten als niet-veganisten. En wij mogen er alvast een paar met je delen; scroll dus maar snel verder!

Natalia Rudin
Natalia Rudin, ook wel wereldwijd bekend van haar populaire Instagramkanaal, is een chef, voedingscoach en content creator uit Londen. Ze deelt al langere tijd plantaardige recepten die makkelijk te maken en ook nog eens onwijs lekker zijn. Ze gebruikt hiervoor altijd eenvoudige ingrediënten, waar je zelf misschien nog niet zo vaak aan denkt. Zo maakt ze de meest lekkere, vaak plantaardige gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van smashed miso-boterbonen & crispy soja-champignons? Of chocolade-pecanblondies met chai? Klinkt hemels, als je het ons vraagt!
“Door mijn baan kom ik in allerlei situaties terecht: ik moet noodoplossingen bedenken, op heel korte termijn een heerlijke maaltijd maken, er zijn kieskeurige kinderen, ik moet voor ruim twintig mensen koken of rekening houden met zeer beperkende dieetwensen. Door al die ervaring heb ik een soort mentale receptenverzameling opgebouwd die ik inzet voor elke gelegenheid, en die ik met je wil delen.”
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Recepten Cooking Fast & Slow
Natalia heeft lang gewerkt als privéchef en heeft een grote passie voor gezonde voeding. Nu vond ze dat het tijd werd om hier een prachtig kookboek over uit te brengen: Cooking Fast & Slow.
Wij zijn hier natuurlijk maar al te nieuwsgierig naar en wilden alvast een kleine sneak peek uit haar boek. En deze delen we maar al te graag met jou, zodat je alvast lekker aan de slag kunt gaan.

Flatbreads met shoarmaoesterzwammen
Zin in comfort food met een twist? Deze flatbreads met shoarmaoesterzwammen zijn hartig, kruidig en verrassend lekker. Een plantaardig alternatief dat eenvoudig te maken is, maar barst van de smaak.

Koelkastkoek met juweeltjes
Deze koelkastkoek met juweeltjes is het ultieme makkelijke dessert. Je hebt geen oven nodig – alleen een beetje geduld terwijl hij opstijft. De kleurrijke vulling kun je helemaal aanpassen aan je eigen smaak: nootjes, koekjes, gedroogd fruit… alles mag.

Pestobonen met gebakken tomaatjes
Pesto is zo’n smaakmaker die met minimale moeite maximaal resultaat levert. Een lepeltje is genoeg om van een simpel gerecht iets onwijs lekkers te maken. Dit recept is snel, voedzaam en ideaal voor drukke doordeweekse dagen waarop je toch iets lekkers op tafel wil zetten.
Wil je meer leuke kookboeken-tips en iedere week de lekkerste recepten ontvangen?
Onze tips

Ben je fan van Ottolenghi? Dan wil je dit kookboek zeker hebben!

Bakken zoals het bedoeld is: dit moet je weten

Zo lekker heb je plantaardig eten nog nooit geproefd

Australië is al jaren fan van haar recepten – nu is Nederland aan de beurt

De mooiste kookboeken om met Moederdag cadeau te geven

Thuisbakkers opgelet: dit basisbakboek mag je niet missen!

Must-read: met ‘Snelle Jelle’ kook je écht makkelijk en snel

Makkelijk koken op sterrenniveau met ‘Simply Good’

Zo veel meer dan kimchi: recepten uit de ‘De bijbel van de Koreaanse keuken’

Aardappel saai? Niet met de recepten van Potato Queen Poppy O’Toole!

Van hapjes tot harira: 100 ramadanrecepten

Alles over het ‘Easy Airfryer’-boek van Jamie Oliver (en zo krijg je ‘m cadeau)

Alles over het boek ‘Plant’ van De Nieuwe Winkel, inclusief recept!

De beste kipgerechten maak je zo

Foodies boekenclub: The Curry Guy één pan

Last Minute Dinners: alles over dit handige kookboek, inclusief menu!
Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje. Vooral als er eten is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Maar denkt hier ondertussen ook al na over wat er vanavond op tafel komt.