Comfortfood pasta

Nu de zomer zo langzaamaan uit het zicht raakt, krijgen we steeds vaker zin comfortfood. En denk je comfortfood, dan denk je natuurlijk pasta. Hier vind je daarom drie ultieme comfortfood pasta’s op een rij. Van romige tagliatelle stroganoff tot smakelijke eenpanspasta met tonijn.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten, tips en verhalen ontvangen in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Recepten voor de ultieme comfortfood pasta’s

Met deze recepten zet je vrij eenvoudig een heerlijk bordje comfortfood op tafel. Filmpje aan, beentjes ook omhoog, en laat dat avondje chillen maar beginnen.

Snelle tagliatelle stroganoff met worst

Stroganoffsaus is een oorspronkelijk Russische pittige saus op basis van champignons en paprikapoeder. In Rusland traditioneel geserveerd met rundvlees, maar ook heel erg lekker met tagliatelle en varkensworstjes.

> naar het recept: snelle tagliatelle stroganoff met worst

Eenpanspasta met citroen, tonijn, tomaat en kappertjes

Pasta uit één pan? Koken was nog nooit zo makkelijk, maar vergis je niet: inleveren op smaak hoeft absoluut niet. Deze one-pot-pasta is heerlijk fris door de citroen en ook kappertjes.

> naar het recept: eenpanspasta met citroen, tonijn, tomaat en kappertjes

Eenpanspasta met citroen, tonijn, tomaat en kappertjes

Pasta carbonara met gepekelde eidooier

Het ultieme comfortfood is misschien wel een romige pasta carbonara. Maak hem ook nog eens extra speciaal en probeer zo’n heerlijke gepekelde eidooier!

> naar het recept: pasta carbonara met gepelde eidooier

Pasta carbonara met gepekelde eidooier

Lees ook: