1. Gemberkoekjes met gekaramelliseerde wittechocoladeganache

Door witte chocolade te bakken in de oven wordt hij wat minder zoet. Door hem te bakken met gember krijg je een onweerstaanbare smaakcombinatie.

Gemberkoekjes

2. Dadelcake met gemberglazuur

De pittige gember is een fijne tegenhanger van de zoete dadels. Een likje (gezouten) roomboter maakt deze cake helemaal af!

dadelcake met gemberglazuur

3. Frambozen-gembertaart met browniebodem

Het is moeilijk om uit te leggen hoe recepten ontstaan. Soms is het een smaakcombinatie die je in je hoofd bedenkt en soms zijn het mooie kleuren, lagen en ingrediënten die er samen goed uitzien. Dit recept was daar een combinatie van, met volle smaak en mooie lagen.

Frambozen-gembertaart met browniebodem

4. Kruidcake

sinterklaas

5. Butterscotch-banoffeetaart

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

butterscotch banoffee