
Deze lekkere recepten maak je met de allerbeste tomaten van Mutti
Nergens zijn tomaten zo lekker en zo zoet als in Italië. Bij het Italiaanse Mutti kiezen ze alleen de allerbeste tomaten, die dan bij jou op je bord komen. Wij delen dan ook met liefde deze heerlijke recepten met je.
Lees verder na de advertentie
De allerbeste tomaten van Mutti
Italiaanse tomaten zijn dé smaakmakers van de Mediterrane keuken. Door de overvloedige zon, de vruchtbare grond en echt vakmanschap krijgen ze hun intense, zoete en volle smaak. Of je nu een rijke pastasaus maakt, een zomerse bruschetta bereidt of een hartige stoofpot op tafel zet, met deze tomaten proef je meteen het verschil. Hun sappigheid en pure smaak tillen elk gerecht naar een hoger niveau. Van fluweelzachte passata tot stevige pomodori – met echte Italiaanse tomaten haal je de essentie van de Italiaanse keuken in huis. Zoals bijvoorbeeld in deze recepten met Mutti. Buon appetito!
Al 120 jaar lang ontwikkeld Mutti met veel liefde de best mogelijke Italiaanse tomatenproducten voor in de keuken. En daarmee kun je eindeloos variëren, van Italiaanse klassiekers tot moderne stoofgerechten. Neem de Passata en het Dubbel Tomatenconcentraat, de ideale basis voor stoofschotels, of de Polpa, perfect als tomatensaus voor de lasagne. En de Pelati is heerlijk in een makkelijke pasta met bijvoorbeeld aubergine.
Recepten met Mutti

Beef ribs uit de oven
Deze beef ribs uit de oven zijn het perfecte recept voor mals, smaakvol rundvlees. Het langzaam garen zorgt ervoor dat het vlees heerlijk uit elkaar valt en de smaken optimaal tot hun recht komen. Dit gerecht is altijd een succes!

Zoete-aardappellasagne
Deze zoete-aardappellasagne is een verrassende twist op het klassieke gerecht. Met dit recept maak je een gezonde, smaakvolle maaltijd. Ideaal voor een etentje met vrienden of familie!

Rigatoni met aubergine, olijven en pangrattato
Deze heerlijke rigatoni is een perfect voorbeeld van de Italiaanse keuken: simpel, maar vol van smaak. De zachte aubergine, zoute olijven en knapperige pangrattato vormen een heerlijke combinatie.

Aan de kust en op een plek waar je alles vindt. Van prachtige bossen en meren tot aan een bruisend stadscentrum, gevuld met de beste restaurants.
Onze tips

Zelf stoofperen maken: ouderwets lekker recept

Gourmettips voor een gezellige avond

Wat eet je bij kaasfondue? Dit zijn de lekkerste dips

Zó bak je de brownie van je dromen

Dit zijn de lekkerste wijnen voor kerst

Sunday roast: 7x braadstukken uit de oven

5x bakken met amandelspijs

Taarten met speculaas: 5x de lekkerste recepten

Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje – vooral als er eten én wijn is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Houdt van het organiseren van etentjes voor familie en vrienden. Haat koriander.



