Hot cocktails

Cocktails passen goed bij de feestdagen, ze maken de borrel of het diner nóg feestelijker. Deze vier cocktails zijn perfect voor de koukleumen; of als je gewoon graag net even wat anders schenkt. Wat dacht je van klassieke eggnog of warme chocolademelk met whisky bijvoorbeeld? Met deze hot cocktails zit jij er warmpjes bij tijdens de feestdagen!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Eggnog

Deze klassieke cocktail mag niet ontbreken tijdens de feestdagen. Het drankje is zoet, kruidig én verwarmend. Zo zit je er goed bij tijdens de borrel. Het meest ideale? Je kunt de eggnog ruim van tevoren maken. Hoe langer je ‘m laat staan, des te beter trekken alle smaken in deze hot cocktail!

> naar het recept: eggnog

Kersenglühwein

Je kent de klassieke glühwein vast wel van de kerstmarkt. Of misschien heb je deze weleens in de winter besteld bij je favoriete hotspot. Deze variant is niet voor niets één van onze favoriete hot cocktails deze winter. Glühwein, maar dan met kersen. We waarschuwen je alvast, dit wordt vast je nieuwe favoriet!

> naar het recept: kersenglühwein

Hot cocktails

Glühwein van port met laurier en rozemarijn

Als we het dan toch over glühwein hebben mag dit recept niet ontbreken in ons lijstje met hot cocktails. Port geeft de glühwein een diepe en rijke smaak. Daarnaast zorgen de kaneel, peper, kruidnagel en laurier voor een kruidige en zoete balans. Je hebt maar 30 minuten nodig om deze cocktail te maken, al geldt hier hetzelfde als bij de eggnog: laat de smaken er wat langer intrekken voor optimaal resultaat!

> naar het recept: glühwein van port met laurier en rozemarijn

Hot cocktails: whisky-chocolademelk

Warme chocolademelk met slagroom, wie wordt daar nu niet vrolijk van? Zeker op dagen dat het donker, guur en koud is. Wij hebben de ultieme remedie: whisky-chocolademelk! Je hebt vast weleens chocolademelk met een scheutje rum gedronken. Geloof ons, dit is nóg lekkerder!

> naar het recept: whisky-chocolademelk

Hot cocktails