Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
lekker op stoom met Panasonic

Lekker op stoom met de stoomoven van Panasonic

In samenwerking met Panasonic
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

In de stoomoven kan bijna niets mislukken. En het leuke is: de oven doet al het werk! Leg je groente, eieren of stukje vis gewoon op het rooster en het enige wat jij hoeft te doen is even wachten.

Lekker op stoom

Wist je dat stomen een van de gezondste manieren is om eten te bereiden? Je gerecht wordt gaar door de hete damp van kokend water. Daardoor geniet je niet alleen van de fantastische smaak, maar behoud je ook de vitaminen en mineralen. Lekker op stoom het nieuwe jaar in? Dat doe je met de stoomoven van Panasonic en een heerlijke ricebowl met gestoomde aubergines!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Krachtige stoomoven

De Panasonic NN-CS88 is de meest krachtige stoomoven tot nu toe. De dubbele stoominlaat zorgt ervoor dat je op twee niveaus, bijvoorbeeld vis en groenten, tegelijkertijd kunt stomen. Hierdoor maak je makkelijk en snel gezonde maaltijden met maximaal behoud van smaak en voedingstoffen.

Daarnaast kun je dankzij de invertertechnologie maaltijden veel sneller en beter bereiden dan met de traditionele methoden, door tot wel drie functies tegelijkertijd te gebruiken. Er zijn 12 combi-instellingen om uit te kiezen, dus die krokant gegrilde kip tover je nu met één druk op de knop op tafel!

Meer weten over deze musthave? Kijk dan op de website van Panasonic.

Panasonic stoomoven NN-CS88

Ricebowl met gestoomde aubergines

Voor dit recept gebruik je Chinese aubergines, deze zijn iets dunner dan de reguliere. Al kun je ze ook prima vervangen door gewone aubergines. Snijd ze dan in iets dunnere plakken voor een heerlijk resultaat.

Deze ricebowl is niet alleen heel erg lekker, dit gerecht staat ook nog eens zo op tafel. De stoomoven doet immers het meeste werk!

> naar het recept: ricebowl met gestoomde aubergines

Ricebowl met gestoomde aubergines

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!