
1. Gnocchi sardi met basilicumpesto en erwtjes
Lees verder na de advertentie
Pasta penne met pesto kennen we inmiddels wel, maar heb je al eens gnocchi met pesto geprobeerd? Deze variatie is om van te watertanden. Voor dit gerecht maken we de gnocchi zelf, maar als je weinig tijd hebt kun je ook kiezen voor een kant-en-klare versie uit de supermarkt.
2. Broccoli met cashew-fetapesto en gepocheerd ei
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Aan de pesto bij dit gerecht komt geen basilicum te pas. We gaan aan de slag met cashew en feta. Spoiler alert: dit wordt een van je nieuwe favoriete pesto recepten.
3. Romige venkelsoep met zongedroogde tomaat en pesto
Deze romige venkelsoep is te lekker om te bewaren tot het buiten kouder wordt. Gelukkig doen jullie dan ook niet en werden we op Instagram overladen met jullie heerlijke foto’s. Zelf proberen? Maak dit gerecht dan snel!
4. Portobelloburger met krokante halloumi en rucolapesto
Dit gerecht heeft het allemaal: heerlijk door de vlezige structuur van de portobello, het zoete van de paprika en het hartige van de halloumi.
Wil je meer lekkere inspiratie voor je ontbijt, lunch of diner? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag de beste recepten in je inbox.
Onze tips

Dit kun je beter niét in de airfryer bereiden

Pannenkoeken beleggen: dit zijn lekkere toppings voor thuis

Wat eet je bij soep? 14x lekkere ideeën en recepten

Recepten van Ottolenghi: 7x onze favorieten

Gnocchi: 15+ Italiaanse recepten

Borrelplank maken? Zo doe je dat in 3 simpele stappen

Dit zijn de beste recepten voor het paasdiner

Paaslunch ideeën: zo zet jij de tafel vol lekkers
Willem van Santen
Chef & fotograaf
Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.