1. Recepten met kikkererwten: kikkererwtenstoof

De herfst is in volle gang en dat betekent dat het de hoogste tijd is om weer lekker te gaan stoven. Dit fijne gerecht zet je binnen een half uur op tafel en zit ook nog eens boordevol smaak. Het is dan ook niet voor niets één van onze favoriete recepten met kikkererwten!

kikkererwtenstoof

Foto: Eddy Haitjema

2. Hummus met speltplatbrood

Het is waarschijnlijk een van de bekendste recepten met kikkererwten: hummus! We maken er speltplatbrood bij om nog meer van deze dip te genieten. Op onze website vind je meerdere recepten voor hummus, maar dit is toch wel één van onze favorieten.

Hummus met speltplatbrood

3. Geniale groentetajine uit Jamie Olivers Veg

Dankzij deze overheerlijke groentetajine van Jamie Oliver heb jij geen enkele moeite om aan je dagelijkse portie veggies te komen. Wil je meer van dit soort recepten? Bekijk zijn laatste boek eens in onze boekenshop!

Recepten met kikkererwten: geniale groentetajine

4. Recepten met kikkererwten: flatbreadpizza met bimi

Heb je ooit wel eens pizza gemaakt van flatbread? Het is makkelijker dan je denkt! En pizza is natuurlijk altijd een feestje, zeker met dit fijne recept. Probeer maar eens uit!

Flatbreadpizza met bimi

5. Bloemkool met kikkererwten & splijtkool

Bloemkool uit de oven is zó lekker, en de specerijen in dit gerecht passen perfect bij de tahindressing. Zorg wel voor een grote bakplaat, zodat de bloemkool en kikkererwten lekker krokant worden.

Recepten met kikkererwten: bloemkool met kikkererwten & splijtkool

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.