Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Recepten met mosterd: wraps met sticky mosterdtempeh en spitskool

Mosterd ín de maaltijd: 4x recepten met mosterd

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Haal het potje mosterd wat vaker uit de koelkast en roer een lepeltje door je soepen, sauzen en marinades voor een lekkere frisscherpe smaak.

Recepten met mosterd

Hou je ook zo van mosterd en schep je altijd flink wat uit het potje bij een stamppot? Of vind je het bijvoorbeeld lekker bij blokjes oude kaas? We dagen je uit om het potje iets vaker uit de koelkast te pakken en te gebruiken voor deze vier heerlijke vegetarische recepten met mosterd. We beloven je gegarandeerd succes; geen mosterd ná de maaltijd maar mosterd ín de maaltijd met deze onweerstaanbare gerechten.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Deze geweldige soep is één van onze favoriete recepten met mosterd! Willem: “De mosterd en de radijs geven de soep een fris-pittige kick.”

Recepten met mosterd: zoete-aardappelsoep met pittige mosterdroom, munt en radijs

Yvonne: “Seitan is heel veelzijdig. Maak er een burger van of verwerk het als ‘gehakt’ in deze noedels.”

Noedels met boerenkool, mosterd en seitan

Tempeh is een fijne vleesvervanger, die met de juiste marinade vol met smaak zit. Dat gebeurt zeker in dit recept, probeer maar eens uit!

Recepten met mosterd: wraps met sticky mosterdtempeh en spitskool

De laatste in onze verzameling van recepten met mosterd, maar zeker niet de minste. Willem: “Knolraap heeft een frisscherpe, radijsachtige smaak, maar als je hem grilt wordt-ie lekker zoet.”

Gegrilde knolraap met mosterdmarinade en notencrunch

Onze tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!