
In deze Italiaanse stoofgerechten vormen tomaten de basis. En voor de allerlekkerste tomaten, van polpa tot passata en pelati, ben je bij het merk Mutti aan het juiste adres.
Lees verder na de advertentie
Vier basisproducten, eindeloze mogelijkheden
Al 120 jaar lang ontwikkelt Mutti met veel liefde de best mogelijke Italiaanse tomatenproducten voor in de keuken. En daarmee kun je eindeloos variëren, van Italiaanse klassiekers tot moderne stoofgerechten. Neem de Polpa, ideaal voor een smaakvolle stoof, of de Passata, lekker in een snelle saus. De Concentrato en Pelati vormen de perfecte basis voor bijvoorbeeld bourguignon. Zo lekker is stoven op z’n Italiaans met Mutti.
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & kooktips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Tip!

Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50


Stoven op z’n Italiaans met Mutti
Maak deze heerlijke Italiaanse stoofgerechten met de producten van Mutti. Zo tover jij een heerlijke maaltijd op tafel.

Paddenstoelen bourguignon
Serveer deze net wat andere bouruignon met knapperig brood, zodat je deze lekker in de saus kunt dippen. Geloof ons, die pan lepel je met liefde helemaal leeg.

Pasta ceci
Deze Italiaanse pasta is een echte smaaksensatie. De tomatensaus vormt een klassieke basis, maar de kikkererwten en boerenkool geven dit gerecht een verrassende twist.

Gevulde groenekoolbladeren in tomatensaus
Deze gevulde pakketjes zijn niet alleen ontzettend lekker van smaak, maar ook een plaatje om op tafel te serveren. De tomatensaus komt hier heerlijk tot zijn recht en geeft de rijst een extra lekkere smaak.

Italiaanse runderstoof met gebakken polenta
Er gaat eigenlijk niets boven een super goede Italiaanse stoof. De tomatenbasis zorgt ervoor dat dit gerecht lekker lang kan pruttelen en zo alle smaken met elkaar combineert. Serveer met de gebakken polenta en je zet een Italiaans feestje op tafel.
Onze tips

Italiaans tafelen met de wijnen van Cantine Due Palme

Italiaans voorgerecht: 25+ recept ideeën

Italiaanse pasta: 15x tagliatelle recepten

Italiaanse smaakmakers: 3x heerlijke recepten

Vegan ontbijt: 7x de lekkerste recepten

13x recepten met eieren: van omelet tot quiche

Zo bak je de ultieme moelleux au chocolat

Marokkaanse gerechten: deze recepten wil je proberen
Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje. Vooral als er eten is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Maar denkt hier ondertussen ook al na over wat er vanavond op tafel komt.