Foodies 02/2025
Azië
cover Azie
Cover voor Stoven op z’n Italiaans: 4x recepten

Stoven op z’n Italiaans: 4x recepten

In samenwerking met Mutti

In deze Italiaanse stoofgerechten vormen tomaten de basis. En voor de allerlekkerste tomaten, van polpa tot passata en pelati, ben je bij het merk Mutti aan het juiste adres.

Lees verder na de advertentie

Vier basisproducten, eindeloze mogelijkheden

Al 120 jaar lang ontwikkelt Mutti met veel liefde de best mogelijke Italiaanse tomatenproducten voor in de keuken. En daarmee kun je eindeloos variëren, van Italiaanse klassiekers tot moderne stoofgerechten. Neem de Polpa, ideaal voor een smaakvolle stoof, of de Passata, lekker in een snelle saus. De Concentrato en Pelati vormen de perfecte basis voor bijvoorbeeld bourguignon. Zo lekker is stoven op z’n Italiaans met Mutti.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & kooktips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Tip!

Stoven op z’n Italiaans met Mutti

Maak deze heerlijke Italiaanse stoofgerechten met de producten van Mutti. Zo tover jij een heerlijke maaltijd op tafel.

Paddenstoelen bourguignon

Paddenstoelen bourguignon

Serveer deze net wat andere bouruignon met knapperig brood, zodat je deze lekker in de saus kunt dippen. Geloof ons, die pan lepel je met liefde helemaal leeg.

Naar het recept
Pastaa ceci

Pasta ceci

Deze Italiaanse pasta is een echte smaaksensatie. De tomatensaus vormt een klassieke basis, maar de kikkererwten en boerenkool geven dit gerecht een verrassende twist.

Naar het recept
Gevulde groenekoolbladeren in tomatensaus

Gevulde groenekoolbladeren in tomatensaus

Deze gevulde pakketjes zijn niet alleen ontzettend lekker van smaak, maar ook een plaatje om op tafel te serveren. De tomatensaus komt hier heerlijk tot zijn recht en geeft de rijst een extra lekkere smaak.

Naar het recept
Italiaanse runderstoof met gebakken polenta

Italiaanse runderstoof met gebakken polenta

Er gaat eigenlijk niets boven een super goede Italiaanse stoof. De tomatenbasis zorgt ervoor dat dit gerecht lekker lang kan pruttelen en zo alle smaken met elkaar combineert. Serveer met de gebakken polenta en je zet een Italiaans feestje op tafel.

Naar het recept

Onze tips

Profielfoto van

Julie van den Berg

Altijd in voor een feestje. Vooral als er eten is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Maar denkt hier ondertussen ook al na over wat er vanavond op tafel komt.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!