Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Thaise borrelen Bowls & Dishes

Thais borrelen: 3x recepten voor borrelhapjes

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Het is vast geen verrassing, bij Foodies houden we ontzettend van borrelen. De vrijmibo, zaterdagavond met vrienden of gewoon omdat het kan; we vinden altijd wel een moment om te proosten met elkaar. Zeker met deze drie recepten voor Thaise borrelhapjes kan de volgende borrel niet meer stuk!

Thais borrelen

Zet de biertjes maar vast koud en nodig je vrienden uit: het is de hoogste tijd voor een borrel nu de feestdagen dichterbij komen. Wij gaan voor het Thais borrelen, zeker met deze drie recepten. Wat dacht je bijvoorbeeld van zelfgemaakte viskoekjes of groentespiesjes met Thaise pindasaus?

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Spring rolls

Spring rolls

Je kent ze vast, heerlijke spring rolls gevuld met knapperige groente. In dit geval gaan we voor een vegetarische variant met glasnoedels. Bijkomend voordeel: dit hapje staat in een handomdraai op tafel!

Naar het recept
Groentespiesje met Thaise pindasaus

Groentespiesjes met Thaise pindasaus

We maker wel vaker groentespiesjes voor bij de borrel, toch mag je deze niet overslaan wat ons betreft. Zeker door de heerlijke Thaise pindasaus maak je iets bijzonders van deze vegetarische spiesjes.

Naar het recept
Thais borrelen: Thaise viskoekjes

Thaise viskoekjes

Meer dan een half uur heb je niet nodig om deze Thaise viskoekjes op tafel – of de borrelplank – te zetten. Je maakt ze met kabeljauwfilet, een witvis die zich hier prima voor leent. Onze tip? Haal verse kabeljauwfilet bij de visboer, je proeft het verschil!

Naar het recept

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!