
Thais borrelen
Lees verder na de advertentie
Zet de biertjes maar vast koud en nodig je vrienden uit: het is de hoogste tijd voor een borrel nu de feestdagen dichterbij komen. Wij gaan voor het Thais borrelen, zeker met deze drie recepten. Wat dacht je bijvoorbeeld van zelfgemaakte viskoekjes of groentespiesjes met Thaise pindasaus?
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50

Spring rolls
Je kent ze vast, heerlijke spring rolls gevuld met knapperige groente. In dit geval gaan we voor een vegetarische variant met glasnoedels. Bijkomend voordeel: dit hapje staat in een handomdraai op tafel!

Groentespiesjes met Thaise pindasaus
We maker wel vaker groentespiesjes voor bij de borrel, toch mag je deze niet overslaan wat ons betreft. Zeker door de heerlijke Thaise pindasaus maak je iets bijzonders van deze vegetarische spiesjes.

Thaise viskoekjes
Meer dan een half uur heb je niet nodig om deze Thaise viskoekjes op tafel – of de borrelplank – te zetten. Je maakt ze met kabeljauwfilet, een witvis die zich hier prima voor leent. Onze tip? Haal verse kabeljauwfilet bij de visboer, je proeft het verschil!
Lees ook:
Onze tips

De ultieme ceviche recepten voor een zomerse avond

Wat eten we dit weekend? 15x weekendrecepten

Buiten eten zonder gezoem? Zo houd je insecten op afstand

Koude pastasalade: dit zijn de lekkerste recepten voor warme dagen

Zo maak je de lekkerste lunch wraps zonder veel moeite

Van pittig tot zoet: dit zijn de lekkerste marinades voor bij de BBQ

Geen luchtje dit jaar: dit wil je vader écht voor vaderdag

Geslaagd? Serveer deze hapjes voor een onvergetelijk examenfeest
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.