Thais borrelen

Zet de biertjes maar vast koud en nodig je vrienden uit: het is de hoogste tijd voor een borrel nu de feestdagen dichterbij komen. Wij gaan voor het Thais borrelen, zeker met deze drie recepten. Wat dacht je bijvoorbeeld van zelfgemaakte viskoekjes of groentespiesjes met Thaise pindasaus?

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Spring rolls

Je kent ze vast, heerlijke spring rolls gevuld met knapperige groente. In dit geval gaan we voor een vegetarische variant met glasnoedels. Bijkomend voordeel: dit hapje staat in een handomdraai op tafel!

> naar het recept: spring rolls

Spring rolls

Groentespiesjes met Thaise pindasaus

We maker wel vaker groentespiesjes voor bij de borrel, toch mag je deze niet overslaan wat ons betreft. Zeker door de heerlijke Thaise pindasaus maak je iets bijzonders van deze vegetarische spiesjes.

> naar het recept: groentespiesjes met Thaise pindasaus

Groentespiesje met Thaise pindasaus

Thaise viskoekjes

Meer dan een half uur heb je niet nodig om deze Thaise viskoekjes op tafel – of de borrelplank – te zetten. Je maakt ze met kabeljauwfilet, een witvis die zich hier prima voor leent. Onze tip? Haal verse kabeljauwfilet bij de visboer, je proeft het verschil!

> naar het recept: Thaise viskoekjes

Thais borrelen: Thaise viskoekjes

Lees ook: