Advertentie
Thais borrelen
Zet de biertjes maar vast koud en nodig je vrienden uit: het is de hoogste tijd voor een borrel nu de feestdagen dichterbij komen. Wij gaan voor het Thais borrelen, zeker met deze drie recepten. Wat dacht je bijvoorbeeld van zelfgemaakte viskoekjes of groentespiesjes met Thaise pindasaus?
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Spring rolls
Je kent ze vast, heerlijke spring rolls gevuld met knapperige groente. In dit geval gaan we voor een vegetarische variant met glasnoedels. Bijkomend voordeel: dit hapje staat in een handomdraai op tafel!
Naar het receptGroentespiesjes met Thaise pindasaus
We maker wel vaker groentespiesjes voor bij de borrel, toch mag je deze niet overslaan wat ons betreft. Zeker door de heerlijke Thaise pindasaus maak je iets bijzonders van deze vegetarische spiesjes.
Naar het receptThaise viskoekjes
Meer dan een half uur heb je niet nodig om deze Thaise viskoekjes op tafel – of de borrelplank – te zetten. Je maakt ze met kabeljauwfilet, een witvis die zich hier prima voor leent. Onze tip? Haal verse kabeljauwfilet bij de visboer, je proeft het verschil!
Naar het receptLees ook:
Onze tips
15x de lekkerste mozzarella recepten
Koningsdag cocktails: deze drankjes wil je maken
11x recepten voor Koningsdag
5x het lekkerste asperge recept
The battle of the chefs: wie kan het beste asperges bereiden?
15x toetjes in een glaasje
9x recepten met aubergine die je meteen wil maken
7x de lekkerste recepten met groene asperges
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.