Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
tomaten in alle soorten

Tomaten in alle soorten met Mutti

In samenwerking met Mutti
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Van intense tomatenpuree tot fluweelzachte passata: met de producten van Mutti vind je tomaten in alle soorten (en maten) voor elk Italiaans gerecht.

Tomaten in alle soorten

De basis voor elke voorraadkast; de tomatenproducten van Mutti. Sinds 1899 maakt het familiebedrijf Mutti in Parma al tomaten in alle soorten in blik, zoals bijvoorbeeld tomatenpassata en tomatenpuree. De tomaten groeien onder de Italiaanse zon en worden binnen 24 uur verwerkt na de oogst, die zojuist weer is afgerond voor dit jaar. En dat proef je dan ook. De kwaliteit van deze tomatenproducten zorgt direct voor een rijke en smakelijke maaltijd! Gebruik de producten voor allerlei type stoofgerechten, ovenschotels of ook snelle doordeweekse maaltijden. Buon appetito!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Mutti tomatenoogst

Pizza met tomaat, dille, feta en amandelen

Vier je eigen pizzaparty met dit heerlijke recept. De pizza beleggen we natuurlijk met tomaat, in dit geval de gepelde tomaten in blik van Mutti. Als topping gebruiken we verse dille, feta, olijven en amandelen. Smullen!

> naar het recept: pizza met tomaat, dille, feta en amandelen

Pizza met tomaat, dille, feta en amandelen

Pompoengnocchi in tomatensaus met pecorino en pijnboompitten

Gnocchi is misschien wel onze favoriete pasta, en zeker als het gemaakt wordt zoals in dit recept. Naast de Mutti Polpa (fijne tomatenpulp) gebruiken we ook tomatenconcentraat voor nóg meer smaak.

> naar het recept: pompoengnocchi in tomatensaus met pecorino en pijnboompitten

Pompoengnocchi in tomatensaus met zwarteknoflookboter, pecorino en pijnboompitten

Romige vissoep met aardappel en venkel

Voor deze vissoep gebruikten we verse zeebaars, maar uiteraard kun je ook andere vis gebruiken. Als basis kozen we voor passata, dit maakt de soep meteen al lekker romig.

> naar het recept: romige vissoep met aardappel en venkel

Romige vissoep met aardappel en venkel

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

redactieshoot

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!