Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Mangovlaai met limoen en kokos

7x bakken met mango

Advertentie

Geen wekker, nog een keer omdraaien en zonlicht dat in een streepje langs het gordijn naar binnen komt. Zal het dan echt? Ja hoor, het is weekend! Bij uitstek hét moment om te bakken. Wij zochten onze favoriete recepten met mango bij elkaar. Ga jij met mango bakken komend weekend? Deel je weekendbaksels op Instagram, tag ons en gebruik #iamfoodies!

Bakken met mango

Als er iets je aan zomer doet denken, is het een supersappige mango wel. Verwerk hem in deze heerlijke baksels en serveer de zomer op tafel! Wat denk je er bijvoorbeeld van om te bakken met mango en er een heerlijke cheesecake of vlaai van te maken? Natuurlijk kun je mango gewoon uit het vuistje eten, maar in deze verrassende recepten komt dit fruit pas echt tot zijn recht.

Wil je ook iedere week de lekkerste bakrecepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Karnemelk-limoenpannenkoekjes met mango en sesam

Het zoete van de mango combineert mooi met het frisse van de karnemelk. Probeer maar eens! Deze karnemelk-limoenpannenkoekjes wil je elke dag wel eten.

Filohapjes met kikkererwten en mangochutney

Mango is niet alleen lekker in zoete gerechten, ook bij met hartige smaken past de vrucht goed. Bijvoorbeeld in deze heerlijke hapjes. Even snel tussendoor of een tafel vol, elk moment is een goed moment voor hapjes.

gerechten uit blik of pot

Filohapjes met kikkererwten en mangochutney

Even snel tussendoor of een tafel vol, elk moment is een goed moment voor hapjes.

Naar het recept

Mangocheesecake

Als er iets je aan zomer doet denken, is het een supersappige mango wel. Verwerk hem in deze cheesecake en serveer de zomer op tafel! Geloof ons maar: na één hap ben je verkocht.

mangocheesecake

Mangocheesecake

Als er iets je aan zomer doet denken, is het een supersappige mango wel. Verwerk hem in deze cheesecake en serveer de zomer op tafel!

Naar het recept

IJssandwich met mangosorbet en witte chocolade

Zeker met de zomerse hitte is dit recept onmisbaar. Zoet, verfrissend en héél erg lekker! Daarnaast zien de ijssandwiches er ook nog eens feestelijk uit. Feestje in de tuin? Dit recept mag niet ontbreken…

Crêpes met yoghurt, mango en limoen

Iedereen kent wel klassieke crêpes, dunne pannenkoekjes die je serveert bij het ontbijt of als toetje. Door dit recept met yoghurt, mango en limoen te maken kun je ze haast op elk moment van de dag eten, zo lekker zijn ze.

Waar de Fransen hun pannenkoeken het liefst zo dun mogelijk bakken, houden ze in Amerika juist van de wat dikkere variant. In combinatie met chocoladesaus en vers fruit is het een baksels die wij elke dag wel lusten.

Mangovlaai met limoen en kokos

De mango past perfect bij deze vlaai. Hij zorgt voor een onweerstaanbaar lekkere en romige consistentie, en de limoen zorgt voor een fris accent. Proef maar!

Mangovlaai met limoen en kokos

Mangovlaai met limoen en kokos

De mango past perfect bij deze vlaai. Hij zorgt voor een onweerstaanbaar lekkere en romige consistentie, en de limoen zorgt voor een fris accent.

Naar het recept

Onze tips

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!