Bakken met mokka

Wist je dat mokka een waanzinnig smaakmaker is? Bij het bakken geeft een vleugje oploskoffie al waanzinnig veel smaak. Niet gek dat bakken met mokka zo populair is. In een tulband, koekje of truffel: de opties zijn eindeloos. Deze recepten zijn stuk voor stuk heerlijk om te serveren bij – je raadt het al – de koffie!

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Mokkatruffels

Een klein beetje oploskoffie geeft al snel een lekkere mokkasmaak. Met dit recept maak je de gruwelijk lekkere truffels thuis en dat is een stuk makkelijk dan je misschien wel denkt.

> naar het recept: mokkatruffels

Mokkatruffels bakken met mokka recepten

Koffietulband

Wil jij zo’n stijlvolle ronde cake op tafel zetten, die ook nog eens goed gelukt is? Probeer dan eens dit heerlijke recept voor een koffietulband.

> naar het recept: koffietulband

Koffietulband mokka recepten

Mokkataart

Het is een echte klassieker; de mokkataart. Favoriet bij liefhebbers van koffie en hazelnoot. Met ons recept maak je de taart met nougatine eenvoudig zelf. Bakken maar!

> naar het recept: mokkataart

Mokkataart

Koffiekoekjes

Een klein snufje oploskoffie geeft gelijk een waanzinnige koffiesmaak. Probeer het eens en bak met ons recept de lekkerste koffiekoekjes. Koekjes voor – juist ja – bij de koffie! Ze zijn zo lekker dat je ze allemaal in een keer zou willen opeten. Delen mag, maar hoeft niet.

> naar het recept: koffiekoekjes

Koffiekoekjes mokka recepten

Chocotulband met mokkacrème en amarenakersen

Nog zo’n toffe tulband. Feestelijk versierd, een mooie verschijning op tafel en makkelijk gesneden en verdeeld over gasten; elke tulband serveer je met liefde. Zo ook deze! Geloof ons maar: je gasten zullen versteld staan dat je deze mooie cake in eigen oven hebt gebakken.

> naar het recept: chocotulband met mokkacrème en amarenakersen

chocotulband bakken koffie

Lees ook: Zelf ijskoffie maken: tips en recept