Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Crunchwraps

Wraps met gehakt: 3x recepten

Advertentie

Snel een Mexicaans feestje op tafel zetten? Dat doe je eenvoudig door wraps met gehakt te maken. Om het je nog makkelijker te maken, delen wij drie heerlijke recepten!

Wraps met gehakt

Met wraps kun je alle kanten op. Zo kun je er taco’s, tortilla’s, enchilada’s of burrito’s mee maken. Wat denk jij van deze heerlijke recepten voor wraps met gehakt? Lekker voor een doordeweekse dag, of juist als je vrienden over de vloer krijgt. Er is niemand die dit niet lust!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten, handige keukentips, hotspots én meer ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Crunchwraps

Als lunch, avondeten of late-night snack; deze crunchwraps kunnen eigenlijk altijd. Heb jij even geluk dat ze hartstikke makkelijk te maken zijn. In nog geen half uur maak je dit heerlijke camping gerecht op de skottelbraai. Heb je geen skottelbraai? Dan kun je deze wraps met gehakt natuurlijk ook gewoon in de pan bakken.

> naar het recept: crunchwraps

Crunchwraps

Tortilla-tosti met pittig gehakt en kaas

Wie zegt dat je een tosti met brood moet maken? Met tortilla’s kan net zo goed. Zo bouw je eenvoudig een Mexicaans feestje in elkaar. Met echt authentieke smaakmakers zoals chipotlejalapeño’s en salsa verde.

> naar het recept: tortilla-tosti met pittig gehakt en kaas

Mexicaans feestje: Tortilla-tosti met pittig gehakt en kaas

Big Mac Wraps

Dit recept is op het moment de populairste versie van wraps met gehakt. Je hebt de Big Mac wraps vast wel op social media voorbij zien komen, want iedereen heeft het erover. Geef ze eens ongelijk, ze zijn heerlijk! En ook nog eens hartstikke eenvoudig en snel te maken. Binnen een kwartier staan ze al op tafel als lunch, snack of geschikt als eten tegen een kater na een goed feestje.

> naar het recept: Big Mac wraps

Big Mac wraps

Lees ook: Wraps over? Dit maak je ermee!

Onze tips

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!