Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Hotdogs met gorgonzola

Zoet & pittig: hotdogs met Gorgonzola

In samenwerking met Gorgonzola AOP
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Je kent de Italiaanse kaas Gorgonzola vast. Door de pasta, in een salade of gewoon zo voor op de borrelplank. Wist je dat je er nog veel meer mee kunt maken? Probeer bijvoorbeeld eens deze heerlijke hotdogs met Gorgonzola en gekaramelliseerde uien!

Hotdogs met Gorgonzola

Hoe maak je een broodje hotdog extra lekker en speciaal? Met heerlijk gekaramelliseerde, zoete uien én een stuk Gorgonzola natuurlijk! Om de hotdogs met Gorgonzola wat smeuïger te maken kiezen we voor Gorgonzola Dulce, dit is de zachte variant van de populaire Italiaanse kaas. Tegenwoordig vind je deze variant in haast elke supermarkt. Heeft jouw supermarkt alleen Gorgonzola Piccante, de harde variant? Ga dan eens langs bij een kaaswinkel en laat je verrassen door de romige smaak.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Hotdogs met Gorgonzola en gekaramelliseerde uien

Om deze hotdogs met Gorgonzola op tafel te zetten heb je maar weinig nodig. Met de juiste ingrediënten en échte Gorgonzola zet je zo een heerlijk gerecht op tafel. Trakteer jezelf op een lekkere lunch, maak ze voor de eerstvolgende borrel of eet ze als ultiem comfortfood bij het avondeten. Binnen een half uur zijn de hotdogs al klaar en kun je aanvallen.

> naar het recept: hotdogs met gorgonzola en gekaramelliseerde uien

Hotdog met Gorgonzola en gekaramelliseerde uien

Gorgonzola

Gorgonzola is een blauwschimmelkaas van volle koemelk uit het noorden van Italië. De romige kaas smaakt licht pikant en kruidig dankzij de blauwaders. Deze karakteristieke kaas wordt al eeuwen vervaardigd en heeft een unieke AOP certificatie. Koop je een stuk Gorgonzola? Let dan altijd op het geelrode logo, zo weet je zeker dat je échte Gorgonzola koopt.

Gorgonzolalogo gorgonzola

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!