Advertentie
De beleving en verzadiging van vlees, maar dan zonder vlees. Dat is Pulled Oats van Gold&Green, de nieuwe plantaardige eiwitbron uit Finland. Het product is ontstaan in de keuken van de Finse Maija Itkonen en Reeta Kivelä en bestaat uit haver, tuinbonen en erwten.
Haverworstenbroodje met lingonberrycompote
Al een hele tijd is het hip in Finland, maar sinds Willem ons de vega haverworstenbroodjes heeft voorgeschoteld zijn we van sceptische flexitariërs naar Pulled Oats fans gegaan. Wat vond jij van de haverworstenbroodjes?
Aardappelpizza met rozemarijn
Door de combinatie van haver en peulvruchten barst het van de eiwitten – 30 gram per 100 gram Pulled Oats – en bevat het alle negen essentiële aminozuren.
Nordic stoofschotel met bier en jeneverbes
De bereiding is supereenvoudig; je kunt ze kort in olie bakken of mee-verwarmen in een curry of saus, zoals in onze stoofschotel.
Meer vegetarische recepten:
- Salade caprese met gegrilde nectarine en burrata van Foxilicious
- Gestoomde aubergine met gember & koriander
- Super spinaziepannenkoeken uit Jamie’s VEG
Onze tips
Zo kan je het beste boerenkool koken en bereiden
Zo decoreer je taart met de tools van Plate-it
Perfecte soufflés maken: tips en recept
Noten roosteren: zo doe je dat in de pan, oven of airfryer
Eten opwarmen: zo doe je dat in de oven en magnetron
Karbonade bakken en braden: zo doe je dat
Perfect uitgebakken spek: de ultieme tips en recepten
Varkenshaas bakken: met deze tips en recepten kan het niet mislukken
Zo maak je jouw stoofpotje nóg lekkerder
Banketstaaf: wat is het en hoe maak je het zelf?
Alles over aardappelsoorten: van kruimig tot vastkokend
6x de lekkerste puree met of zonder aardappel
Zo kun je perfect gebakken aardappelen maken
Zoete aardappelfriet krokant bakken: tips & tricks
Zo kan je het beste zoete aardappels koken en bereiden
Zelf pompoenpitten roosteren: zo doe je dat
Redactie