
Recepten voor candybars
Lees verder na de advertentie
Ze liggen niet voor niets in diverse winkels bij de kassa, candybars worden vaak verkocht als een impulsaankoop. Dat begrijpen we helemaal, af en toe heb je gewoon spontaan zin in een zoete snack. Voor alle zoete fans delen we onze vier favoriete recepten voor candybars, zo kun je ze voortaan zelf thuis maken. Goedkoper én ook nog eens een stuk lekkerder!
Pink-lemonadebars
Deze zoete repen kosten maar een uurtje van je tijd, vervolgens heb je meteen een voorraad van 36 stuks. Ideaal om mee te nemen naar werk of school en ook nog eens intens lekker.

Deze regio is je nieuwe favoriet voor een culinaire stedentrip
Aan de kust en op een plek waar je alles vindt. Van prachtige bossen en meren tot aan een bruisend stadscentrum, gevuld met de beste restaurants.
> naar het recept: pink-lemonadebars
Dadel-pistachereep met komijn en sinaasappel
Komijn in een zoete reep? Jazeker! Dit is dan ook niet voor niets een van onze favoriete recepten voor candybars. Doordat je dadels gebruikt in dit recept heb je een minder suiker nodig, de dadels zijn namelijk van zichzelf al behoorlijk zoet.
> naar het recept: dadel-pistachereep met komijn en sinaasappel
Recepten voor candybars:
Kokos-grapefruitbars
In dit recept gebruik je zowel koks als grapefruit, een match made in heaven als je het ons vraagt. Probeer maar eens uit met dit recept voor zelfgemaakte candybars. Eet smakelijk!
> naar het recept: kokos-grapefruitbars
Chocolade-pindarepen
Dit is misschien wel onze absolute favoriet. De combinatie van chocolade en pinda’s is op zichzelf al hemels, voeg daar nog wat gecondenseerde melk aan toe met volkorenbiscuitjes en je krijgt een resultaat dat misschien wel verslavend lekker is.
> naar het recept: chocolade-pindarepen
Lees ook:
5x heerlijke snacks om mee te nemen naar school of werk
Chocoliefde: dé onweerstaanbare chocolademousse van Willem
Dit zijn de lekkerste recepten voor chocoladetaart
Onze tips

Zelf stoofperen maken: ouderwets lekker recept

Gourmettips voor een gezellige avond

Wat eet je bij kaasfondue? Dit zijn de lekkerste dips

Zó bak je de brownie van je dromen

Dit zijn de lekkerste wijnen voor kerst

Sunday roast: 7x braadstukken uit de oven

5x bakken met amandelspijs

Taarten met speculaas: 5x de lekkerste recepten

Willem van Santen
Chef & fotograaf
Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.







