1. Kersen-pistacherol

Bakken met kersen én pistache is een geweldig idee. In deze rol komen je favoriete ingrediënten samen. Kersen, meringue en pistache. Een romige rol vol heerlijke ingrediënten. Ga jij dit weekend aan de slag met dit heerlijke baksel? Schroom niet om een stukje te bewaren voor ons!

Kersen-pistacherol

2. Vegan cheesecake met kersen

Zin in cheesecake, maar eet je vegan? Dan stellen wij je niet teleur! Onze Foodies friendJutri maakte dit heerlijke exemplaar. Vegan bakken met kersen! Je maakt de taart onder andere met dadelpasta. Wedden dat je het verschil met een gewone cheesecake nauwelijks proeft? Het resultaat is om je vingers bij af te likken.

vegan cheesecake van jutri

3. Bakken met kersen: kleine kersenclafoutis

Deze kersenclafoutis hoef je lekker niet te delen. Elke clafoutis is de perfecte portie voor één persoon. Wil je na het bakken toch delen? We maken er zes, zodat je ze ook uit kunt delen aan je vrienden, buren, moeder, opa of wie je ook maar blij wilt maken. Bakken met kersen in het klein!

kleine kersenclafoutis

4. Chocoladekwarktaartje met kersen

Deze chique chocoladetaart gaan we bakken met kersen! Hiervoor houden we graag wat ruimte vrij. Het is een caloriebommetje, serveer ‘m bijvoorbeeld als toetje na een lichte maaltijd. Chocolade en kersen; dat blijft wat ons betreft een goed huwelijk!

5. Kersentaart

Doet het goed op iedere verjaardag en als afsluiter van een gezellig diner. Al heb je natuurlijk helemaal geen speciale reden nodig om deze taart met kersen te bakken. Deze taart bak je ook nog eens met alle gemak, je maakt namelijk gebruik van vers taartdeeg. Hierdoor hoef je het deeg alleen maar uit te rollen!

kersentaart

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.