Bakken met MonChou
Wie denkt aan bakken met MonChou, denkt aan de klassieke MonChoutaart. Maar wist je dat je met MonChou nog veel meer lekkers kan bakken? Je kan er alle kanten mee op. Van toetjes tot borrelhapjes en van cheesecake tot brownie. Wat denk je bijvoorbeeld van de onderstaande recepten?
Wil je ook iedere week de lekkerste bakrecepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
De ultieme MonChoutaart
De klassieke MonChoutaart maak je met een bodem van Bastognekoeken, twee pakjes roomkaas en een blik vlaaifruit kersen. We gaven de bekende taart onze eigen twist en voegden bijvoorbeeld wat munt toe. Wat we nog meer veranderden? Bekijk het recept maar!
> naar het recept: MonChoutaart
TiraMonChou
Wat gebeurt er als je het populairste kersttoetje – tiramisu – combineert met de meest iconische verjaardagstaart? Dan krijg je deze feestelijke tiraMonChou! Nodig vrienden en familie maar alvast uit, iedereen zal gegarandeerd genieten.
> naar het recept: tiraMonChou
Brownies met MonChoutopping, karamel en noten
Deze zoete brownies zien er feestelijk en fancy uit, terwijl het een ontzettend simpel recept is. Maximaal resultaat van al je inspanningen dus. Duik snel de keuken in en tover deze heerlijke brownies met MonChoutopping op tafel.
> naar het recept: brownies met MonChoutopping, karamel en noten
Borrelplank met bladerdeegsterren en wonton-bakjes
Met bakken hoef je heus niet altijd alleen maar zoete gerechten te maken. Op deze borrelplank leggen wij namelijk niet één maar twee heerlijke hartige happen. Met MonChou bak je in een mum van tijd deze bladerdeegsterren en wonton-bakjes.
> naar het recept: bladerdeegsterren met MonChou, zalm en parmaham
> naar het recept: wonton-bakjes met MonChou en spekjes