Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Brownies met MonChoutopping, karamel en noten

5x bakken met MonChou

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Geen wekker, nog een keer omdraaien en zonlicht dat in een streepje langs het gordijn naar binnen komt. Zal het dan echt? Ja hoor, het is weekend! Bij uitstek hét moment om te bakken. Wij zochten onze favoriete recepten met MonChou bij elkaar. Ga jij met MonChou bakken komend weekend? Deel je weekendbaksels op Instagram, tag ons en gebruik #iamfoodies!

Bakken met MonChou

Wie denkt aan bakken met MonChou, denkt aan de klassieke MonChoutaart. Maar wist je dat je met MonChou nog veel meer lekkers kan bakken? Je kan er alle kanten mee op. Van toetjes tot borrelhapjes en van cheesecake tot brownie. Wat denk je bijvoorbeeld van de onderstaande recepten?

Wil je ook iedere week de lekkerste bakrecepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

De ultieme MonChoutaart

De klassieke MonChoutaart maak je met een bodem van Bastognekoeken, twee pakjes roomkaas en een blik vlaaifruit kersen. We gaven de bekende taart onze eigen twist en voegden bijvoorbeeld wat munt toe. Wat we nog meer veranderden? Bekijk het recept maar!

> naar het recept: MonChoutaart

MonChoutaart

TiraMonChou

Wat gebeurt er als je het populairste kersttoetje – tiramisu – combineert met de meest iconische verjaardagstaart? Dan krijg je deze feestelijke tiraMonChou! Nodig vrienden en familie maar alvast uit, iedereen zal gegarandeerd genieten.

> naar het recept: tiraMonChou 

TiraMonChou

Brownies met MonChoutopping, karamel en noten

Deze zoete brownies zien er feestelijk en fancy uit, terwijl het een ontzettend simpel recept is. Maximaal resultaat van al je inspanningen dus. Duik snel de keuken in en tover deze heerlijke brownies met MonChoutopping op tafel.

> naar het recept: brownies met MonChoutopping, karamel en noten

Brownies met MonChoutopping, karamel en noten bakken MonChou

Borrelplank met bladerdeegsterren en wonton-bakjes

Met bakken hoef je heus niet altijd alleen maar zoete gerechten te maken. Op deze borrelplank leggen wij namelijk niet één maar twee heerlijke hartige happen. Met MonChou bak je in een mum van tijd deze bladerdeegsterren en wonton-bakjes.

> naar het recept: bladerdeegsterren met MonChou, zalm en parmaham

> naar het recept: wonton-bakjes met MonChou en spekjes

bakken MonChou

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!