Pasen met MonChou

Die veelzijdigheid van MonChou past perfect bij uitpakken met Pasen. En hoe doe je dit nu beter dan met een aantal heerlijke zoete en hartige recepten? Van zelfgemaakte kaneelbroodjes tot aan rijkelijk belegd flatbread; met deze recepten wordt Pasen met MonChou een feestje. Overigens, met MonChou kun je natuurlijk nog veel meer. Zo maak je er de lekkerste taarten mee, maar ook smaakvolle toetjes en geweldige borrelhapjes!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

MonChou Original en MonChou Zacht & Luchtig

Naast de stevige frisse MonChou Original heb je ook de smeerbare MonChou Zacht & Luchtig uit een kuipje. Houd ze standaard in je koelkast, want je kunt er alle kanten mee op. Zo gebruik je de Original voornamelijk voor koude stevige resultaten; bijvoorbeeld voor een MonChoutaart, brownies of rolletjes gevuld met MonChou. MonChou Zacht & Luchtig uit een kuipje is smeerbaar en daarmee geschikt als topping of op brood. Beide zijn geschikt voor zowel warme als koude gerechten, gebruik bijvoorbeeld ook eens een flinke lepel MonChou om een romige pastasaus mee te maken.

MonChouflatbreads

In minder dan een half uur staan deze heerlijke flatbreads al op tafel! Besmeer ze met een flinke laag MonChou Zacht & Luchtig en beleg ze vervolgens met cherrytomaatjes, olijven en gebakken ei.

> naar het recept: MonChouflatbreads

MonChouflatbreads

Kaneelbroodjes met MonChoucrème

Niet alleen als ontbijt op bed; ook als pronkstuk voor tijdens de brunch zijn deze zelfgemaakte kaneelbroodjes ideaal. Geen tijd of zin om het deeg zelf te maken? Koop dan bijvoorbeeld kant-en-klaar croissantdeeg uit blik. Het lekkerste van dit recept? De heerlijke laag MonChoucrème, die overigens in een handomdraai is gemaakt!

> naar het recept: kaneelbroodjes met MonChoucrème

Pasen met MonChou

Feestelijke Paas MonChouslof

Een lekker stukje taart voor bij de koffie of thee of een smaakvolle afsluiter bij de brunch? Dan mag je deze feestelijke paasslof niet overslaan!

> naar het recept: MonChouslof

MonChoupaasslof

Lees ook: