
Pasen met MonChou
Lees verder na de advertentie
Die veelzijdigheid van MonChou past perfect bij uitpakken met Pasen. En hoe doe je dit nu beter dan met een aantal heerlijke zoete en hartige recepten? Van zelfgemaakte kaneelbroodjes tot aan rijkelijk belegd flatbread; met deze recepten wordt Pasen met MonChou een feestje. Overigens, met MonChou kun je natuurlijk nog veel meer. Zo maak je er de lekkerste taarten mee, maar ook smaakvolle toetjes en geweldige borrelhapjes!
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Tip!

Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?
Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
MonChou Original en MonChou Zacht & Luchtig
Naast de stevige frisse MonChou Original heb je ook de smeerbare MonChou Zacht & Luchtig uit een kuipje. Houd ze standaard in je koelkast, want je kunt er alle kanten mee op. Zo gebruik je de Original voornamelijk voor koude stevige resultaten; bijvoorbeeld voor een MonChoutaart, brownies of rolletjes gevuld met MonChou. MonChou Zacht & Luchtig uit een kuipje is smeerbaar en daarmee geschikt als topping of op brood. Beide zijn geschikt voor zowel warme als koude gerechten, gebruik bijvoorbeeld ook eens een flinke lepel MonChou om een romige pastasaus mee te maken.
MonChouflatbreads
In minder dan een half uur staan deze heerlijke flatbreads al op tafel! Besmeer ze met een flinke laag MonChou Zacht & Luchtig en beleg ze vervolgens met cherrytomaatjes, olijven en gebakken ei.
> naar het recept: MonChouflatbreads
Kaneelbroodjes met MonChoucrème
Niet alleen als ontbijt op bed; ook als pronkstuk voor tijdens de brunch zijn deze zelfgemaakte kaneelbroodjes ideaal. Geen tijd of zin om het deeg zelf te maken? Koop dan bijvoorbeeld kant-en-klaar croissantdeeg uit blik. Het lekkerste van dit recept? De heerlijke laag MonChoucrème, die overigens in een handomdraai is gemaakt!
> naar het recept: kaneelbroodjes met MonChoucrème
Feestelijke Paas MonChouslof
Een lekker stukje taart voor bij de koffie of thee of een smaakvolle afsluiter bij de brunch? Dan mag je deze feestelijke paasslof niet overslaan!
> naar het recept: MonChouslof
Lees ook:
Zo maak je dé ultieme MonChoutaart
Wat is MonChou en wat kun je ermee?
5x dit wist je nog niet over MonChou
Onze tips

Vegan ontbijt: 7x de lekkerste recepten

13x recepten met eieren: van omelet tot quiche

Zo bak je de ultieme moelleux au chocolat

Marokkaanse gerechten: deze recepten wil je proberen

Vier Wereld Nutella Dag met de lekkerste recepten

Crêpes maken: 9x de lekkerste recepten

Turkse gerechten: de rijke smaken van Turks eten

Duits eten: deze Duitse gerechten wil je proberen
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.