Foodies Italië
Foodies Italië
Foodies Italië cover
Frambozencheesecake

Frambozen geoogst? Dit wil je ermee bakken

Advertentie

Heb je frambozen in de tuin? Of heb je een bakje op de markt of bij de supermarkt gescoord? Wij delen de lekkerste zoete recepten om te bakken met frambozen.

Bakken met frambozen

Ons favoriete zomerfruit? Ongetwijfeld sappige en zachte frambozen. Lekker om zo uit het vuistje te eten of te verwerken in heerlijk zoete desserts. Ter inspiratie hebben wij onze favoriete recepten om te bakken met frambozen verzameld. Daar word je toch framblij van? 😉

Wil je iedere week het weekmenu en de lekkerste recepten in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Bakken met frambozen: de lekkerste recepten

Cheesecake met witte chocolade en frambozen

Cheesecake met witte chocolade en frambozen

Een feestje of verjaardag in het voorjaar gepland? Dan wil je dit recept zeker maken! Waarom? Met dit recept zet je in een mum van tijd een frisse taart met witte chocolade en frambozen op tafel.

Naar het recept
Frambozen custardcake

Frambozen custardcake

Waar zouden we zijn zonder custard? Het romige mengsel van melk en eieren is helemaal in zijn element wanneer je er zoete tussendoortjes mee pimpt. Deze frambozen custardcake is een must in jouw keuken wanneer de frambozen weer geplukt kunnen worden.

Naar het recept
Cover voor

Dragonyoghurt en frambozen in filodeeg

De schaaltjes mag je in de kast laten als je dit dessert serveert. Want voor deze smaaksensatie gaan we zelf bakjes bakken met filodeeg. Frambozen uit de diepvries werken prima in dit recept, maar in de zomer kun je natuurlijk verse frambozen gebruiken.

Naar het recept
Zomers millionaire’s shortbread

Millionaire’s shortbread

De klassieke Britse millionaire’s shortbread bestaat uit chocolade, karamel en een bros zandkoekje. Wij geven het gebak een frisse touch en maken het met munt, frambozen en bramen.

Naar het recept
eclairs met Roel Wagenaar

Frambozen-eclairs

Het typisch Franse gebak is de trots van menig patissier. Al zijn we ook maar wat trots op jou als jij de formidabele soezen met frambozen maakt! Wij delen het recept van patissier Roel Wagenaar die zijn gouden tips gaf voor het maken van eclairs.

Naar het recept
Cover voor

Wentelteefjes van croissant met kaneel en frambozen

Heb je croissants over van gisteren? Verander ze in een handomdraai in deze luxe wentelteefjes!

Naar het recept
Frambozencheesecake

Frambozencheesecake

Geduld is na het afbakken van deze taart een schone zaak. Laat de cheesecake goed afkoelen en vervolgens opstijven in de koelkast, dan is hij het allerlekkerst!

Naar het recept
Filotaartjes met lavendelricotta

Filotaartjes met lavendelricotta

Geniet volop van het voorjaar met dit gebakje. Filobakjes over? Gebakken en afgekoeld kun je ze enkele weken bewaren in een luchtdichte trommel.

Naar het recept
Chocoladetaart met frambozenroom

Chocoladetaart met frambozenroom

Deze taart is een beetje zoals de beroemde Victoria spongecake, maar dan nóg beter. De luchtige chocoladecake en de room met friszure frambozen zijn een match made in heaven.

Naar het recept

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.

Team foodies

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!