
Benieuwd naar het nieuwste boek van Donna Hay ”Too Easy”? Wij vertellen je alles over dit prachtige kookboek dat bómvol staat met makkelijke shortcuts voor heerlijke recepten.
Lees verder na de advertentie
“Too easy” van Donna Hay
Wie kent haar niet, Donna Hay. Deze Australische chef is misschien wel de koningin van de kookboeken. Inmiddels heeft ze tientallen boeken uitgebracht, waaronder The Fast Five of Even More Basics To Briliance.
Kenmerkend voor haar recepten? Ze zijn veelal makkelijk om te maken, toegankelijk én creatief. Wij zijn groot fan en hebben heel veel favoriete recepten van Donna Hay. Want ook wij op de redactie hebben niet altijd zin om urenlang in de keuken te staan en ons voor elke maaltijd uit te sloven.
Voor iedereen die net als wij met weinig moeite toch iets super lekkers op tafel wil zetten komt Donna Hay nu met haar nieuwste boek: Too Easy. Bomvol makkelijke shortcuts voor heerlijke gerechten. Van handige eenpansgerechten tot snelle klassiekers en indrukwekkende desserts. Stuk voor stuk eenvoudig om te maken. Kijk zelf maar!
Kerst Tip

Bij MediaMarkt kun je terecht voor de beste Kleine keukenapparatuur kerstdeals. Leuk voor onder de kerstboom.

Wil je meer leuke kookboeken-tips en iedere week de lekkerste recepten ontvangen?
Lees verder na de advertentie
Over Donna Hay
Donna Hay is een Australische chef, uitgever van een kookmagazine en kookboekenauteur. Inmiddels zijn er meer dan honderd nummers van haar magazine verschenen en heeft ze wereldwijd meer dan 8 miljoen van haar boeken verkocht. Ze woont samen met haar partner en twee zoons in Sydney.
Lees verder na de advertentie
Favoriete recepten uit “Too easy”
Heb jij ook een aantal vaste recepten die je keer op keer weer maakt? Met dit boek breng je eens grondig verandering aan in jouw doordeweekse kookrepertoire.
Het bevat recepten sneller dan takeaway, super snelle klassiekers, recepten uit de airfryer of uit één pan, salades en indrukwekkende desserts waarvan je versteld zult staan. Met zoveel inspiratie en weinig poespas is je maaltijd nog nooit zo mooi én eenvoudig geweest.
Benieuwd naar onze favorieten? Bekijk snel deze vier recepten:

Kip parma met balsamicotomaten
Donna Hay: “Geef je kip parma nog meer smaak met laagjes parmezaan, romige mozzarella, oregano en krokante prosciutto. De saus van gebakken tomaten met balsamico maakt het perfect af.”

Gnocchi met spinazie en mozzarella
Donna Hay: “Dit is echt de meest troostrijke, voedzame maaltijd die er bestaat. De truc bij dit eenpansgerecht is de gnocchi in melk te koken, voor een heerlijke romige saus waarmee je altijd indruk maakt.”

Orzo met chili-honinghalloumi
Donna Hay: “Elke hap van deze salade is zo lekker. Zachte orzo, peperige rucola, zoete krenten en geroosterde amandelen… Maak af met smeltende chili-honinghalloumi en je hebt de perfecte maaltijd!”

Tiramisu met limoncello
Donna Hay: “Ik ben gek op tiramisu en deze koffievrije hommage aan de Italiaanse klassieker is supersimpel, wordt verlicht door de scherpe citroen, zijdezachte mascarpone en heeft een kleine limoncellokick. Dat is la dolce vita!”
Onze tips

Kerstmenu van Donna Hay

Donna Hay over haar nieuwste boek Even More Basics to Brilliance

9x onze favoriete recepten van Donna Hay

Foodies boekenclub: “The Fast Five” van Donna Hay

Dit zijn de beste kerst kookboeken vol inspiratie

Tobias Camman bewijst: ook een foodsnob kan van fastfood houden

Fan van wild? Dan wil je dit nieuwe kookboek zeker hebben (inclusief recepten)

Dit is waarom iedereen Pien’s Dinner Club in huis wil hebben (inclusief recepten!)

Deze allesomvattende bijbel voor patisserie wil je hebben (inclusief recepten!)

Eindelijk: het nieuwe kookboek van de auteur van ‘Zout, vet, zuur, hitte’ is er!

De beste kookboeken van 2025 volgens de Foodies-redactie

Waarom de aardappel een comeback verdient volgens Jacques Hermus

Anne Mebelder
Redacteur
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?



