Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
airfryer panasonic

Dit zijn de lekkerste recepten voor in de airfryer

In samenwerking met Panasonic
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Koken was nog nooit zó makkelijk als sinds de introductie van de airfryer. Dat beseft Panasonic maar al te goed, ze brengen dan ook twee bijzondere airfryers op de markt. Tijd om onze favoriete recepten voor in de airfryer te delen!

Recepten voor in de airfryer

Voor wie makkelijk én lekker wil eten, is de airfryer absoluut een uitkomst. Deze handige heteluchtoven heeft misschien het imago de frituur te vervangen, maar je kunt er nog veel meer mee. Bekijk snel de recepten en ontdek hoe veelzijdig een airfryer eigenlijk is.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Airfryers van Panasonic

Panasonic, een wereldleider in het ontwikkelen van geavanceerde elektronica, technologieën en oplossingen, presenteerde onlangs twee nieuwe airfryers, de NF-CC600 en NF-CC500. Dit compacte en stijlvolle tweetal bespaart energie en verkort de bereidingstijd omdat ze gebruiksvriendelijke automatische programma’s bieden voor gezonde maaltijden die koken leuk maken. Ook bevorderen ze een betere balans door snel, gezond en heerlijk eten.

Bijkomend voordeel? Beide airfryers zijn goed geprijsd. Zo haal je de NF-CC600 al voor € 189,- in huis. De NF-CC500 kost zelfs maar € 159,-.

Airfryers werken als kleine ovens en kunnen het energieverbruik en de kooktijden beperken door hun kleinere inhoud, boven- en onderwarmte en de luchtstroomtechnologie. Doordat ze voedsel extra knapperig maken met minder olie zijn ze een gezondere keuze voor comfortfood.

Airfryen met stoom

De airfryers van Panasonic zijn extra bijzonder omdat ze een ingebouwd waterreservoir hebben dat voorzichtig stoom kan toevoegen tijdens het airfryproces. De stoomfunctie is ontworpen om het voedsel knapperiger te maken, terwijl het vocht vasthoudt. Zo krijg je het beste én lekkerste resultaat.

recepten voor in de airfryer panasonic

Onze favoriete recepten voor in de airfryer:

Trek gekregen? Dat snappen we helemaal! Duik snel de keuken in en ga aan de slag met één van onze favoriete recepten voor in de airfryer:

Elke maand inspiratie?

Wil je elke maand de lekkerste inspiratie, recepten en verhalen op je deurmat? Bekijk dan eens onze voordelige abonnementen en kies voor Foodies Magazine!

Nog meer inspiratie? Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!