Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
taaitaai don papa

GEWONNEN: luxe taaitaai van toppatissier Frank Haasnoot

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Nu Sinterklaas in het land is kunnen we eindelijk ongegeneerd snoepen van chocoladeletters en kruidnoten. Wil je dit jaar écht uitpakken? Dan mag de luxe taaitaai van patissier Frank Haasnoot niet ontbreken. Goed nieuws, want je maakt nu kans op deze heerlijke taaitaai met karamel en chocolade!

Luxe taaitaai

Leuk nieuws voor de taaitaai-fans onder ons: toppatissier Frank Haasnoot heeft dit jaar een luxe taaitaai ontwikkeld met een zoute karamel, op basis van de Filipijnse Don Papa Rum – waar ook heerlijke rum cocktails van te maken zijn – en een krakend laagje melkchocolade. Dat klinkt toch onweerstaanbaar lekker?!

Wil je ook iedere week de beste tips & recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Maak nu kans op deze lekkernij

Eerder vertelden we je al wat taaitaai eigenlijk is en waar het vandaan komt, je leest het in dit artikel. Om te vieren dat Sinterklaas veilig in ons land is aangekomen geven we maar liefst vijf stuks van de luxe taaitaai van Frank Haasnoot weg. Wil je het feest compleet maken? Maak dan bijvoorbeeld de winterse cocktail Hot Rum Donny voor bij de luxe taaitaai.

luxe taaitaai van Frank Haasnoot

Doe mee!

Wil je kans maken op één van de vijf luxe stukken taaitaai? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen. De winactie loopt tot 27 november 2023. De winnaars krijgen persoonlijk bericht, vervolgens wordt de onweerstaanbare lekkernij opgestuurd.

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Lees ook:

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!